je Microsoft, Makrohard samo kod Pancevackog mosta mozes da nadjes... + batine, da ne zaboravim :D
Ja jeste da sam premoren, ali opet... Mozda cak i XP a ako ne ide ni to digni 98se... Koji komp je u pitanju pa cemo ti jasnije reci... U principu skini sta njemu vise odgovara (verovatno 7-ica)
E moj kolega... Mislim da nemaju svi... (nikad nisam video da je neko poveo pitanje ovoga ali nije ni bitno) Sto se tice instalacije, ako decko moze da se adaptira na 8-icu, a da te ne smara (kao sto si rekao nedelju dana, ako ne i vise) stavi mu 8-icu
Ako ne moze, ili ti mislis da ne moze, stavi win 7 x64 i udri...
:: ja zaboravih da vi imate samo originalne verzije ovih sistema (win7 i win8) :: :: mislio sam na to ciji torrenti su pouzdani. kad vec moram da crtam. : :: :: Racunar je neki ovogodisnji, tako da je svejedno sta se stavlja sa stanovista hardverske opterecenosti ::
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.