Dali je neko imao problem sa folderom koji se ponavlja 30-ak puta .Znaci kliknem na njega (zove se razno)otvori se,u njemu jos jedan razno,pa kliknem na ovaj pa i u njemu razno ...i tako 30 puta otprilike.kad hocu da ga obrisem windows kaze da ne moze .Kako se ovo resava i sta je uzrok ovome dali neko zna???? unapred hvala svima!
Ako ti ni unlocker ne pomogne, probaj da na folder rokneš desni kli, pa security i pogledaj da li je tvoj user na spisku i da li ima full control dozvole.
Uloguj se kao admin, pa probaj, ako ne uspe, probaj prvo da rename-ujes direktorijum pa da ga obrises, ako ni to ne uspe, probaj da kreiras nov profil, pa iz njega, e, na kraju, ako ni to ne uspe, ti lepo nabavi hirensbootcd, pa preko njega udji u explorer i probaj da ga obrises, tako ne moze da ne uspe.
imao sam nesto slicno kao ti pre par godina... kav/kav/kav/kav.... i tako u nedogled. kako sam to uspeo? ako se dobro secam petljao sam nesto oko rezanja cd-a pomocu nero-a, i u jednom trenutku sam htao da `prevucem` fajl u neki folder(to sam radio u spisku za rezanje), navrano, omasio sam i mislim da sam ga `prevukao` u samog sebe, ili nesto slicno tom fazonu. poenta: nastalo tek posle nero-a....
Mozda se i tebi nesto slicno desilo?...
Nikolas
:: :: probam pa javljam sa unlockerom sta sam uradio :: .jel zna neko kako je ovaj problem nastao :: pozdra :: ::
Mislim da bi ovo moglo da ti pomogne - instaliraj Total Commander,zatim - pronadji folder,otvori ga i njegov klon prevuci na,recimo,Desktop. Posle ovakve operacije,tvoj folder bi trebao biti normalan.
Total Commander do verzije 7.0 je imao bug - mogao si izvesti ovakvu operaciju u oba pravca - da kloniras folder unutar samog foldera,sa beskonacnim ponavljanjem i obrnuto - da odstranis klon.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.