Pre dva meseca sam instalirao komšiji pomenuti OS i posle nekoliko dana prodvnica nije htela da se otvara. To je tako ostalo i rešenje nisam našo a njemu zapelo da koristi to. Uglavnom odradim sistem i prodavnica se otvara kao i sve ostale aplikacije osim skype muzike i još jedne . Pocne da otvara i samo izbaci na desktop a sa leve strane stoji da je pokrenuta.Deinstaliram i instaliram i isto. Instaliram sa drugim nalogom i ponovo isto. Apsolutno mi nije jasno. Svi sistemski fajlovi su na c particiji nema niceg na drugim koji bi uticao na sistem. Neki savet i u cemu je problem ?
Vrati se na Win 7. Win 8 je mrtvorodjence kao i Vista. __________________________________________ Ja uvek lupam gluposti, nemojte me shvatati ozbiljno.
Jesi li ga update-ovao sa poslednjim zakrpama itd..? Koji lekic koristis?
:: Pre dva meseca sam instalirao komšiji pomenuti OS i posle nekoliko dana prodvnica nije htela da se otvara. To je tako ostalo i rešenje nisam našo a njemu zapelo da koristi to. :: Uglavnom odradim sistem i prodavnica se otvara kao i sve ostale aplikacije osim skype muzike i još jedne . Pocne da otvara i samo izbaci na desktop a sa leve strane stoji da je pokrenuta.Deinstaliram i instaliram i isto. Instaliram sa drugim nalogom i ponovo isto. Apsolutno mi nije jasno. Svi sistemski fajlovi su na c particiji nema niceg na drugim koji bi uticao na sistem :: Neki savet i u cemu je problem ::
Preaktiviran je a ovaj zadnji je bio sa zadnjim apdejtima. Pre toga je bio isto preaktiviran i apdejtovan. Iste koristim na mnogim drugim racunarima inigde nisam imao ovako nešto. Jednostavno se proces ugasi ali ostane `aktivan` sa leve strane u liniji pocetak (na srpskom) tj tamo gde stoje metro palikacije. Zanimljivo je da kad se javio ovaj problem nekoliko dana je radila prodavnica a onda više nije moglo da se udje u nju. Nije se gasila kao sad ove 3 aplikacije vec jednostavno se `vrtelo` kao da ce da je pokrene ali nikako da to uradi.
Ja ne volim da koristim pre-activated, bas iz ovakvih razloga. Iako nisi imao problema (sada imas), preporucio bih ti da probas da mu instaliras `untouched` verziju i izlecis najpouzdanijim lekicem, verujem da vise nece biti tog problema.
:: Preaktiviran je a ovaj zadnji je bio sa zadnjim apdejtima. Pre toga je bio isto preaktiviran i apdejtovan. Iste koristim na mnogim drugim racunarima inigde nisam imao ovako nešto. Jednostavno se proces ugasi ali ostane `aktivan` sa leve strane u liniji pocetak (na srpskom) tj tamo gde stoje metro palikacije :: Zanimljivo je da kad se javio ovaj problem nekoliko dana je radila prodavnica a onda više nije moglo da se udje u nju. Nije se gasila kao sad ove 3 aplikacije vec jednostavno se `vrtelo` kao da ce da je pokrene ali nikako da to uradi.
Uradicu to ali i ove su `proverene` skinute sa zamunde :) tipa Windows 8.1 AIO 20in1 (x86) en-US Pre-Activated February 2014 A probane su tri verzije i sve tri se isto ponašaju. Ostaje mi to što si reko i da probam neku 64bitnu verziju ali ima samo 2 gb ram-a. Sve ostalo radi kako treba.
Mada, kad bolje razmislim, glupo je da samo zbog store-a to radis.. ja bih ga iskulirao, nema sanse da bih se cimao samo zbog toga
:: Uradicu to ali i ove su `proverene` skinute sa zamunde :) tipa :: Windows 8.1 AIO 20in1 (x86) en-US Pre-Activated February 201 :: A probane su tri verzije i sve tri se isto ponašaju. Ostaje mi to što si reko i da probam neku 64bitnu verziju ali ima samo 2 gb ram-a. Sve ostalo radi kako treba :: :: ::
Googlao sam danima posebno za prvi problem. Za ovaj sadašnji neznam ni kako da potražim taj problem a jesam googlao veruj mi :). Srecom pa instalacija sa usb-a traje 5 minuta :)
Prvi put kad sam ubacio sistem, ali ja sam nadogradio na 7cu 8.1(x64) i isto tako mi je radila prodavnica neko vreme i posle se blokirala. Imas na forumima da se nadje za taj problem, i mislim da pomaze da se reinstalira nekako Store aplikacija, ja sam odradio refresh sistema i onda je proradila i nisam imao vise problema, sada na sveze instaliran sistem x64 nikad nije pravila problem.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.