Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
W2K3
STRANA 1 OD 1
damirkic W2K3 08.06.2014. 18:06 T57895

status: user
broj poruka: 342
Koja knjiga je po vama prijemcivija i bolja za varenje Windows Server 2003 - ona od Mark Minasija ili pak `Biblija` od Jim Boyce i Jeffrey Shapiro? Prva je duplo deblja pa me to odvraca a za drugu ne znam koliko je dobra. Windows Server 2008 ne nalazim na sprskom a ne bih citao ovo na engleskom
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: W2K3 08.06.2014. 18:34 #555086

broj poruka: 19003
Koja je poenta uciti windows na srpskom..? Ako ces raditi ozbiljne stvari u OS-u sa serverskim okruzenjem, od tebe se ocekuje da poznajes engleski, a i uci se mnogo lakse kada nije prevedeno, ovako se mesaju srpski termini sa engleskim i na kraju ispada konfuzno..

Sto se tice knjige, mozda windows for dummies.. mada, sada u ovo vreme bi trebao da ucis bar 2008..

:: Koja knjiga je po vama prijemcivija i bolja za varenje Windows Server 2003 - ona od Mark Minasija ili pak `Biblija` od Jim Boyce i Jeffrey Shapiro? Prva je duplo deblja pa me to odvraca a za drugu ne znam koliko je dobra. Windows Server 2008 ne nalazim na sprskom a ne bih citao ovo na englesko
::
Mirko78 re 08.06.2014. 21:42 #555101

broj poruka: 419
Mark minasi 2003 je ubedljivo najkompletnija, jeste debela ali sve je potanko objasnjeno od pocetka do kraja. Prevedena je jako dobro i svi bitni pojmovi su napisani i na engleskom. Po meni must have.

`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`

duqp ja sam mozda lud 09.06.2014. 00:34 #555107

broj poruka: 3466

i jedan prijatelj mi se smeje kada uzmem telefon u ruke ili sednem za racunar koji je na srpskom jeziku i ja otprilike 20 min trazim kontrolnu tablu

po pitanju prevedenih stvari vezanih za bilo sta prevodi za filmove, nazivi filmova, pojmovi u windowsu, poserem se u mozak idiotima koji rade prevod :)

micika988 ah taj engleski ?! 09.06.2014. 18:51 #555149

broj poruka: 2057
idi na ljuska.org

mozda se nadje nesto korisno, eve sto je mene `preostalo`:

http://hugefiles.net/kdn9lhn1c3is
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs