Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
BlackEdition ili Indego???
STRANA 1 OD 1
MACHINE BlackEdition ili Indego??? 27.09.2007. 15:19 T5782

status: user
broj poruka: 5708
Nesto sam uspeo ali jedan deo OSa ne radi tj. ne mogu da otkljucam sistemske fajlove i biblioteke koje vuku ACDsee, ChrisTV...pa cu da se ne bih mucio staviti gotovu platformu. Inace bi mi trebalo nekiliko dnaa da sve postavim na svoje mesto, ovako ce biti 3x brze.
Dakle koji je bolji po vama: WinXP Black Edition ili Indego (ne mora da ima najnovije aplikacije, bitno je da su autocrack, da su stabilni, funksionalni i da ima dobar odabir). Hvala jos jednom!

- R a v e n L o r d -
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni .... 27.09.2007. 15:40 #28730

broj poruka: 4521

Hteo sam ti to reci odmah ali nisam hteo da ispadne da `baksuziram` ili nesto drugo ali u takvim situacijama u 99% slucajeva nema popravke, uvek se sve svodi na format.....a sto se tice ovih xp verzija, probao sam im apsolutno sve ( black edition, crystal, demonoid,indego,gamer, atom..itd bukvalno sve ih imam narezane i isprobane)...elem....crystal xp mi je bio najfunkcionalniji, najvise unapredjenja je imao u sebi( uopste ne govorim o programima) ALI bez obzira na verziju crystal xp-a posle 15-20 dana uvek je pocinjao da brljavi( moze biti da je samo do mene)...da nije tog problemcica preporucio bih ti njega( mada probaj) ali...trenutno najbrzi i nakvalitetniji(najmanje sam problema imao sa njim ) je win xp demonoid ...tako da to ti je moja preporuka...a ako te mrzi da trazis ...na trecem mestu mi je black edition .)

ajd uzdravlje .)
Equinoxe Re: 27.09.2007. 16:01 #28738

broj poruka: 12057

Svaki od njih ima nešto već u sebi što me nervira. Uvek instaliram čist XP SP-2, a jedino što mu dodajem (splitstream) jesu servispackovi i fixovi (ako rade nešto korisno).

Znam da to nije odgovor na tvoje pitanje ali, možda koristan komentar.

MACHINE Hvala ognjeni 27.09.2007. 16:05 #28739

ma, sredio sam sistem 95% ali ostatak nema sanse, samo cu izgubiti zivce i stresovati se a ne smem. Iaonako je star 2 godine i ponesto mu je brljavilo ali se u poslednje vreme ne usudjujem da formatiram jer nzam da sam picajzla i da ce mi trebati nedelju dana da sve popakujem kako mi odgovara. Zato idem na kocku sa ovim platformama. Ja sam koristio 3 takve dve DVD i jedna CD izvedba), ali nikada kod sebe a ljudi kojima sam to radio nisi pro korisnici. Nego da li oni imaju inkorporirane chipset i integralke ili cu morati njih naknadno da stavim. Imaju li za osnovne AC`97, ethernet, modem i VIA 4in1 Hyperion, nforce 2/3/4...ili bas sve mora posebno? Thanx

- R a v e n L o r d -

Ruff pogledaj ovu verziju, mozda ti se dopadne... 27.09.2007. 19:30 #28782

broj poruka: 829
http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?p=4422547#4422547

znaci kad sam je video odlepio sam(zapravo video sam verziju 3.04 od pre nedelju dana). uplatio sam sa ortakom 1-mesecni rapidshare account samo zbog ovoga, posto ne mozemo da docekamo da ga isprobamo... procitaj sve sto je lik napisao o OSu, ima mnogo extra stvari a plus je licno testira vise puta i redovno izbacuje nove distro verzije....

da ne spominjemo da ovaj sistem prolazi verifikaciju kod MicroSofta, ako sam dobro shvatio ono sa `win genuine advantage`...

poz i nadam se da sam pomogao ovim predlogom!:-D

Nikolas

krkub 27.09.2007. 20:22 #28788

broj poruka: 1019

slazem se sa bax-om... samo straight win

svojevremeno sam probao `retestrak edition` win-a... ok, radio je, blabla

ali skepticizam je skepticizam

if it isn`t broken, don`t fix it

MACHINE Ma fala BOgu 27.09.2007. 20:39 #28791

Skupicu nove programe na jedno mesto i cist WinXP SP-2, pa polako...taman da masinu unapredim softverski za 2god. a vecina programa koji su mi najkorisniji nece opteretiti masinu vise nego sto jesete. Kocka je bacena...

- R a v e n L o r d -

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs