Ako se ne moze uci u SAFE mode ni sa jednim od 6 nacina, bila je skripta u jednom od postova, koja se pokretala .vbs fajlom za win8.1 update 1. Sada je ta tema vjerovatno obrisana, posto ne mogu naci tu stranicu. Moze li neko od kolega da uploduje taj .vbs fajl. Ne mogu se sjetiti ni ko ga je uploadovao. Slucajno sam formatirao flash sa svim instalacijama na kojem mi je bio navedeni . vbs fajl.
Nece. Samo .vbs script file radi. Provjereno, ali ga vise nemam. Probao prije 10-tak dana i radilo kao podmazano. Treba mi. Ne treba mi zasto, kako, zbog cega. Samo mi treba taj fajl. Hvala.
Izvinjavam se sto prekidam vasu lepu konverzaciju...
22.04.2014. 05:15
status: user broj poruka: 1368
ALI STA CE TI PREKO LEBA POGACA? Malo ti je 7mica? Oces `nove` drajvere? Pa ne bi 8 ni 8.1 instalirao da mi licno Bil Gejts posalje DVD-ove sa svojerucnim autogramom. Sta vise tapnuo bi to za 10 evra a mozda i poklonio nekom bolesniku. Cujem neki microstuttering ne postoji na toj 8mici, ma bole me bas, i sto jede manje rama i sto je brza, kad naprave novu 7micu to cu da instaliram, a do tada TABLETomani i ostali touchskreen bolidi nek uzivaju u svojim ASUS TRANSFORMERIMA jer je jedino za takva sokocala to sranje od sistem ai podobno.
I nemojte da me ispravljate ako gresim. Mozda i gresim. Ali sam cvrsto uveren da posle XP i 7 vise Microsoft nece napraviti SISTEM nego SRANJE osim ako to ne bude ispravljeno u najavljenom cini mi se Windows Blue (9tka)
Nije to sto sam trazio, ali i ovo zadovoljava potrebe. U svakom slucaju, rijesen problem. Ne smijem aktivirati Safe boot opciju na F8, a ni na drugi nacin aktivirati SAFE MODE, osim preko .vbs fajlova. Sve radi kako treba. Hvala ti. Tebi EdiGforce i Skyfire dugujem pivo. Nadam se da neces cekati kao on na to pivo. U narednih par dana se vidimo sigurno. Pozdrav i hvala ti. Ako imas i .vbs za F8 mode activate i deactivate bio bih ti zahvalan.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Ako se ne moze uci u SAFE mode ni sa jednim od 6 nacina, bila je skripta u jednom od postova, koja se pokretala .vbs fajlom za win8.1 update 1. Sada je ta tema vjerovatno obrisana, posto ne mogu naci tu stranicu. Moze li neko od kolega da uploduje taj .vbs fajl. Ne mogu se sjetiti ni ko ga je uploadovao :: Slucajno sam formatirao flash sa svim instalacijama na kojem mi je bio navedeni . vbs fajl :: :: Hvala unaprijed :: :: :: Cpu: i3-210 :: Cooler:Omicron HG-23 :: GPU:270 :: Ram:2x4 GB PC 133 :: MBO: ASRock Fatal1ty H87 PERFORMANCE v1. :: Case:Chieftec Ultra Big Towe :: PSU: 600w imoge :: Mouse: Logitech 400 :: Screen: Barco 24` MDRC-2124 TS, Apple Tbold 27`
Polako, sad ce... Jos se nije otreznio od praznika .) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Hvala na napomeni :: Daum jos nije vidio post pa nije krenuo u ratne pohode :: :: Cpu: i3-210 :: Cooler:Omicron HG-23 :: GPU:270 :: Ram:2x4 GB PC 133 :: MBO: MSI Z77A-GD6 :: Case:Chieftec Big Towe :: PSU: 600w imoge :: Mouse: Logitech 400 :: Screen: Barco 24` MDRC-2124 TS, Apple Tbold 27 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647119. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.