nadjoh na hardu iso i meto ga na usb isntalirao sve lepo proslo nakacio se na kucnu mrezu prvo bili limited pa onda internet access ali ne moze nijednu stranu da otvori. jel ima neka fora ili tajno setovanje ili bilo sta da se to osposobi? svideo mi se sistem i sada je ok a ne kao pre godinu dana kad su bile one verzije
Win81AIO-20in1-x64-en-US-Nov2013-v2 ovo imam na hdd i par verzija mi nudi ja sam bzvz lupio neku pro (core) x64 ali ne verujem da je problem u tome.
dajte pomagajte, evo kao mucenik sam digao sedmicu samo da vam se javim i da vidim sta je pa cu nazad na osmicu ako uspe. Hvala
vratio se na win8, instalirao zadnje drajvere isto, uradio nesto sa netsh par komandi u cmd i kao radi ali gore od najgoreg dial up sad se vratio na sedmicu i odmah instalirao browser da vam napisem ovo i necu u zivotu da se vratim na ono govno glupavo koje fore tamo imaju ono je sramota.
A sto se uopste kasdr sa tim instalacijama? Izgubio si pola dana bzvz.... Za cega uopste koristis racunar i OS? Sta si ocekivao od win8, pa si se sad, kao, razocarao? Ja sam taj problem resio tako sto sam u podesavanjima izabrao HOME networking i radilo je ok....
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
radim milion stvari, 1x nedeljno par minuta mozda neku igru cisto da odmorim mozak. nije bilo nekog razloga za prelazak na osmicu nego cisto eto kao osvezenje i malo da promenim. primetno je da bolje funkcionise nego sedmica koja mi se razjebe posle ne znam koliko stvari a lepo sve stavim ess i par browsera i ccleaner i adw cleaner itd
nisam probao sa ipv6 ali necu ni da pokusavam opet. ispade mi kali linux jednostavniji nego mrtvacka osmica.
procitao sam po netu brdo tutoriala i svega i svi kenjaju o netsh i power ono da se ugasi opcija da racunar gasi adapter da ustedi energiju ali sve je penis nista nije pomoglo. a evo sa sedmicom kulturno sve radi bez cackanja.
Windows 8.1 (Core) x64 / KMS-Activated Windows 8.1 (Core) N x64 / KMS-Activated Windows 8.1 (Core) Single Language x64 / KMS-Activated Windows 8.1 Pro x64 / KMS-Activated Windows 8.1 Pro N x64 / KMS-Activated Windows 8.1 Pro with Media Center x64 / KMS-Activated Windows 8.1 Pro VL x64 / KMS-Activated Windows 8.1 Pro N VL x64 / KMS-Activated Windows 8.1 Enterprise x64 / KMS-Activated Windows 8.1 Enterprise N x64 / KMS-Activated
Ja bih izabrao Windows 8.1 Pro x64 / KMS-Activated
Black Wolf
:: :: Koju verziju da instaliram od ponudjenih :: :: Windows 8.1 (Core) x64 / KMS-Activate :: Windows 8.1 (Core) N x64 / KMS-Activate :: Windows 8.1 (Core) Single Language x64 / KMS-Activate :: Windows 8.1 Pro x64 / KMS-Activate :: Windows 8.1 Pro N x64 / KMS-Activate :: Windows 8.1 Pro with Media Center x64 / KMS-Activate :: Windows 8.1 Pro VL x64 / KMS-Activate :: Windows 8.1 Pro N VL x64 / KMS-Activate :: Windows 8.1 Enterprise x64 / KMS-Activate :: Windows 8.1 Enterprise N x64 / KMS-Activate :: :: ?? :: :: ::
probao sam bio sa drajverima i sa netsh komandama u cmd i nista, u pocetku bilo limited a posle netsh nema limited ali nema ni neta u browseru a ikona u tray-u pokazuje kao da je sve ok.
Idi na rucno instaliranje drajvera iz device menagera i odcekiraj opciju da ti da samo kompatibilne drajvere. Trebao bi da ti ponudi jos dva genericka MS drajvera, odaberi jedan od njih i proradice ti. Pre toga, iskljuci zastitu na ruteru, pa probaj tako (sa trenutnim drajverima koji ne rade). Ako ti proradi bez zastite na ruteru, onda ce ti genericki drajver resiti problem. Generalno je 5007 problematican chip, pod Win7 se taj problem resavao ili najnovijim drajverima ili ovako kako sam ti opisao. Pokusaj slobodno sa jos par drajvera sa liste... Naravno, svaki put ce te Win opomenuti da taj drajver nije za taj uredjaj, ali ti kontinju enivej .)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
nocas cu da dignem opet osmicu i da uradim to tako. naleteo sam negde na tu foru ali nisam radio jer sam bio nervozan zbog 3 neuspela pokusaja sve na drugi nacin.
jbg koliko god da je problematican, pre 2 godine dobijem 10 komada po 50 dinara sve novi neotpakovani iz netiksa i jedan ostavim sebi i batalim kabl. javljam jel uspelo hvala jos jednom
Samo tako, zeza sa drajverima, ali kada jednom namestis, sve radi kako treba. Tebi iz Sedmice verovatno odmah vuce te dobre, genericke drajvere, pa zato do sada nisi imao problema. Moja verzija Sedmice vuce te lose, pa mi je lakse da sa flesa odmah pokrenem neke, koje sam skinuo (u tom trenutku) najnovije sa Atheros sajta i ne razmisljam da li ce da radi ili ne sa generickim...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.