Je li ko od vas instalirao ovo i kakvi su utisci? Evo ja sam ga instalirao pre jedno 10 min i sve je prošlo kako treba. Detalje o novinama koje ovaj update donosi možede pogledati na sledećem linku:
Re: Ja sam juce skinuo obe verzije instalacije sa ugradjenin apdejtom
08.04.2014. 23:26
status: user broj poruka: 1505
Čuo sam za to ali mrzelo me da se bakćem sa tim kad ću za par dana moći fino da ga u par klikova skinem sa win update-a ,mada svakako ok opcija pogotovo ako neko planira da podigne novi sistem. :)
Black Wolf
:: I vec instalirao obe verzije, jednu x32 i tri x64 i sve radi super :: Sam update iso jos nisam skinuo, nije mi trebao za sada.. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
Imam legalan win, tako da stvarno ne znam, ali mislim da ne bi trebao da imaš problema pošto se ovo za razliku od win 8.1 klasično skida preko win update-a.
Black Wolf
:: ne znam imas li legalni win, ali ako nemas da li si imao bilo kakvih problema sa aktivacijom :: :: Ovaj update mi deluje kao pomak u pravom smeru.
Već je krenuo na win update, ja sam ga tako skinuo :)
Black Wolf
:: Samo se vise ne zove tako.. :: Ima iso da se skine, a od sutra ide kroz win apdejt :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
Evo bas instliram zadnje updateove za XP :) Malo sam povredjen zabog Optimus tehnologije koja nije podrzana, al bolje i to da se zrtvuje nego na se nosam na tom poluproizvodu :D :P
Iz tvog odgovora se moze zakljuciti da je jedino tvoj mozak poluproizvod.
:: Evo bas instliram zadnje updateove za XP : :: Malo sam povredjen zabog Optimus tehnologije koja nije podrzana, al bolje i to da se zrtvuje nego na se nosam na tom poluproizvodu :D : :: :: valid.canardpc.com/5gxb85 :: ::
posto je vec proslo vremena a ja nemam zivaca da se rkam sa novim sistemima. Koliko manje memorije trazi Win8 i kakav je sa drajverima http://valid.canardpc.com/7wegij
Jos su ga sa ovim apdejtom dodatno ispeglali. Samo sto cima reaktivaciju svakih 180 dana, pa nije bas za normalne korisnike, za sada im je 7 sp1 zakon... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Pa sa tim se aktivira nema nista bolje ali traje 180 dana.
:: Ne mora da se leci na svakih 180dana, KMSpico instalirajte :: :: http://goo.gl/PMed6 :: :: :: Mora na svakih 180 dana :: :: :: :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: :: ::
Autopico radi posao ne moras nista sam da aktiviras i ako pukne aktivacija sam se aktivira. Kada se to desi ni ne primetis da se deaktvirao i ponovo aktivirao. A aktivacija moze puci bilo kada ne mora posle 180 dana od dana instalacije. Moze da zvekne polse 2 dana, povuces neki update i pukne.
:: :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: Pa sa tim se aktivira nema nista bolje ali traje 180 dana :: :: :: Ne mora da se leci na svakih 180dana, KMSpico instalirajte :: :: :: :: http://goo.gl/PMed6 :: :: :: :: :: Mora na svakih 180 dana :: :: :: :: :: :: :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ta automatska aktivacija može da se pojebe na milion različitih načina za 180 dana, pogotovo ako se neko ne razume previše u računare ili recimo ima klince koji dosta brljave po kompu. Naravno to nije nikakav veliki problem samo ga opet ručno aktiviraš kad istekne.
Ja sam nasao na netu neki iso WINDOWS 8.1 PREACTIVATED V2. U njeumu su sve verzije 8.1 i aktiviran je od starta, radi vec mesec dana bez ikakavih problema.Slicno je nesto kao win 7 all in 1.
Nfo kaze:
Features: Non-Activated and Pre-Activated indexes. Take your pick.* *Uses custom AutoKMS_VL_ALL folder in Windows directory. You can uninstall the daily task there if you wish to use a different activator later. I`ve included the uninstall script Highly Compressed install.esd recovery compression format UEFI boot information added to ISO boot data
Znaci preko task-a sam se reaktivira kad mu treba.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.