Skinuo sam ovo cudo pre neki dan pa me zanima da li ga neko koristi vec i kako se pokazao? Instalirao sam ga jedne veceri - gledao malo sta ima i tako to i nije izgledao lose. Malo ga je nasminkao ovaj Winstep Extreme i usporio ali dao mi je fine temice. Dopalo mi se to sto ubacim disk, zadam particiju a ostalo sam odradi. Nema unosenja serijskog broja, nema podesavanja sve se to posle odradi. Sta vi kazete?
Ne znam nismo probali.Dobaci i nama pa da vidimo sta se tu desava
:: Skinuo sam ovo cudo pre neki dan pa me zanima da li ga neko koristi vec i kako se pokazao? Instalirao sam ga jedne veceri - gledao malo sta ima i tako to i nije izgledao lose. Malo ga je nasminkao ovaj Winstep Extreme i usporio ali dao mi je fine temice. Dopalo mi se to sto ubacim disk, zadam particiju a ostalo sam odradi. Nema unosenja serijskog broja, nema podesavanja sve se to posle odradi. Sta vi kazete?
Ma covece dokle da ti pricam?!Pera je krenuo u policiju ali uz put slomio nogu jos pre mesec dana a sad kad je krenuo zaglavio na VMA i ko zna kad ce izaci.Udario ga je autobus ..Zato se ne oslanjaj vise na tog tvog Peru
:: Ali osim šminke i nekih nepotrebnih inovacija ne donosi ništa novo.. :: :: Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policij :: ::
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.