pitanje: narodna verzija 7-mice i ms security essential
STRANA 1 OD 1
savatije
pitanje: narodna verzija 7-mice i ms security essential
23.02.2014. 11:22
T56857
status: user broj poruka: 1121
Idu li ove dve stvari zajedno bez posledica ? mojoj drugarici ne treba vise od minimalne zastite na net-u pa ne bih gurao free verzije antivirusa ako MS security essential nije tužibaba pa da moram svaki treći dan da lečim narodnu verziju 7-mice. Ima li neko kakvih valjanih iskustava ili bar dobrih razmišljanja ? Pozdrav **************** DELL INSPIRON 17R N7110
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Idu, idu - do mojega (strahovanja). Svaki put kada se ``narod``...
24.02.2014. 02:28
status: user broj poruka: 10999
zakaci na Internet, ``tamo`` se upali LED koji ispisuje obavestenje ``m$ policiji``: ``yet another computer running illegal copy of m$ OS got connected...``...
Jesi li ti nekada zbog toga sto te kontrolisu imao problem? Instalirao sam win 7 I MS Essential na gomilu racunara I nijedan mi se nije vratio sa problemom da je zakljucan zbog toga sto je ilegalna kopija. Tebi ako jeste onda stvarno ne znam sta si radio ili koji si loader koristio.
Pretpostavljam ja da oni bas to I gledaju ali sta te bre briga ako to radi kako treba, meni se npr. ne svidja kako radi win defender na 8-ici I 8.1, sranje neopevano, ali na xp-u I 7-ici essential radi bas kako treba I nije kao avast/avira I ostali free antivirusi
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.