Otkad su se pojavili prvi SATA diskovi, nikad nisam imao problema sa instalacijom bilo kog OS-a na bilo koji SATA disk u samom startu. Nikakvi drajveri za kontrolere niti cipset ti nisu potrebni, sve ce ti proci bez cimanja oko toga. Naravno, izuzetaka ima uvek.
Ako nije napravljen RAID niz (0,1,5,itd) ne treba ti nikakav drajver. U protivnom, koliko znam, bogami je potrebna disketa ili BOOT XP sa ugrađenim drajverima
Ako nije napravljen RAID niz (0,1,5,itd) ne treba ti nikakav drajver. U protivnom, koliko znam, bogami je potrebna disketa ili BOOT XP sa ugrađenim drajverima
...do sada sam nekoliko puta instalirao XP na SATA diskove (nove, neformatirane) i sve što treba da se uradi jeste da se u BIOS-u podesi da se SATA diskovi `ponašaju kao IDE` i onda nema nikakvih problema, ni potrebe za drajverima.
Kad nešto smestiš u memoriju, zapamti gde si to smestio. Marfijev zakon
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.