Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Internet konekcija
STRANA 1 OD 1
acanen Internet konekcija 05.02.2014. 17:03 T56615

status: user
broj poruka: 945
Potrebno je preko sat vremena da se konektujem na internet a ni tada internet ne radi dobro nego dugo ucitava sajtove, na neke nece ni da udje i prekida se konekcija kada otvorim vise tabova. Odavno se ovo desava ali nisam bio raspolozen da zovem call centar kablovskog operatera jer sam mislio da cu uskoro promeniti internet paket. Nisam updateovao win 7 posle instalacija ako je to bitna informacija i utice na internet konekciju.
Da li je potrebno ponovo instalirati win, updateovati ga ili zameniti Thomsonov modem?
Hoce li mi naplatiti novi modem i hocu li morati da potpisem novi ugovor sa kablovskim operaterom?
Valjda mi nece naplatiti novi modem jer sam godinama kod istog internet operatera.

Znam da pitanja nisu laka ali ako je nekome prekidana internet konekcija na slican nacine neka da neki savet.

Hvala unapred na odgovorima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dekljik Internet konekcija 05.02.2014. 17:25 #540405

broj poruka: 9
Kada uspes da se konektujes odes na sajt http://www.speedtest.net/ pa vidi koliki ti je ping, download i upload pa delaj dalje po ostalim stvarima...

nemanja21 Re: Re: Re: ... 05.02.2014. 18:34 #540410

broj poruka: 1227
Naravno da nece, prikaci drugi komp proveri da li je do modema, ako jeste modem u ruke i pravac na zamenu.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs