Dakle, problem je sledeći. Ugasim kompjuter uveče da ne radi celu noć za džabe. Ujutru kada hoću da ga uključim ponekad se desi da se zaglavi kada se pojavi windows logo. Ona animacija radi ali hard disk se ne čuje, kao da dođe do neke greške pri učitavanju. Onda odem u safe mode i sistem startuje iz prve, izađem iz safe mode-a i sistem se najnormalnije startuje. Ovo se ne dešava često, već ponekad.
Gledao sam po internetu i svuda se navodi da je problem ustvari neki od drajvera koji se zaglavi tokom butovanja. Probao sam onda u msconfig-u da čekiram kućicu /NOGUIBOOT kako bih video šta se učitava tokom butovanja. Restartujem i umesto da mi prikaže nešto, na monitoru nema ničega, sve je crno.
Ima li neki program koji može da mi prikaže šta se učitava tokom butovanja ili kako da nateram /NOGUIBOOT komandu da radi kako treba? U pitanju je XP 64-bit.
:: Dakle, problem je sledeći. Ugasim kompjuter uveče da ne radi celu noć za džabe. Ujutru kada hoću da ga uključim ponekad se desi da se zaglavi kada se pojavi windows logo. Ona animacija radi ali hard disk se ne čuje, kao da dođe do neke greške pri učitavanju. Onda odem u safe mode i sistem startuje iz prve, izađem iz safe mode-a i sistem se najnormalnije startuje. Ovo se ne dešava često, već ponekad :: :: Gledao sam po internetu i svuda se navodi da je problem ustvari neki od drajvera koji se zaglavi tokom butovanja. Probao sam onda u msconfig-u da čekiram kućicu /NOGUIBOOT kako bih video šta se učitava tokom butovanja. Restartujem i umesto da mi prikaže nešto, na monitoru nema ničega, sve je crno :: :: Ima li neki program koji može da mi prikaže šta se učitava tokom butovanja ili kako da nateram /NOGUIBOOT komandu da radi kako treba? U pitanju je XP 64-bit :: :: Kako Electronic Arts pravi igr :: :: http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ
Quck scan sluzi cisto da vidis na brzaka da nije negde bas unisten HDD ili ima gooomila grupisanih BS na nekom delu ili ne moze da pristupi odredjenom delu na plocama. Rokaj ti standard, pa sacekaj da zavrsi... pa ako su svi zeleni, na konju si, jer je svaki sektor ispravan.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
kod ortaka,,, juče posle nestanka struje kada je hteo da ga startuje pojavio se samo logo MSI matične ploče i posle toga crn ekran i u gornjem uglu trepćući kursor,, jedino što može da se uradi je da se ode u bios,,, tamo je sve ok. Ako neko ima iskustva sa ovim dobro bi došlo svaka moguća pomoć,,,
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.