Imam jedan stari hard disk i on mi nije radio.Danas ga ubacim onako bezveze i on proradi.Sad me interesuje hoce li on raditi ili me zajebava samo?Ima na njemu neka particija hd recovery
Imam isti hard mislim da je 250GB vrti mi se u satelitskom risiveru (snimam emisije) i kako sam ga uzeo polovnog tako cvili, ima cudne zvukove ali radi vec tako 2 godine. Posto nije u kompu nemogu da ga nesto proverim ali dok radi, radi.
Imam isti hard mislim da je 250GB vrti mi se u satelitskom risiveru (snimam emisije) i kako sam ga uzeo polovnog tako cvili, ima cudne zvukove ali radi vec tako 2 godine. Posto nije u kompu nemogu da ga nesto proverim ali dok radi, radi.
Proveri mu SMART status pomocu programa HDtune (windows) ili pomocu hirens-a (sentinel i sl.), proveri mu i sektore, pa ces videti kako se ponasa.
:: Imam jedan stari hard disk i on mi nije radio.Danas ga ubacim onako bezveze i on proradi.Sad me interesuje hoce li on raditi ili me zajebava samo?Ima na njemu neka particija hd recovery
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647119. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.