Sve je moguce konvertovati ako je adekvatno exportovano, hoces .ova da iskoristis za VMware workstation na PC-u ili za neko drugo okruzenje ili sta? Kako to mislis `tako da radi na hardu PC-a`? Sve ti se to vrti na hardu, ne znam sta te muci, nisi bas precizan..?
:: Je li moguce imidz .ova napravljen u VMware Workstation konevrtovati tako da to radi na hardu PC-a?
Uh, to sam i ja jedno vreme trazio a onda sam naisao na odgovor da ce driveri da me zakolju zato sto sam prilikom instalacije isao na VM9 umesto na hardware setup, u startu.
Onda zaobilazimo, u principu neki linux koji je u VMware Workstation-u, prebaciti na pc da se startuje sa njega bez ikakvog VMware-a, nego da se bootuje sa PC i da radi.
teorija: acronis true image + usb flash/hard disk snimi sistem, pa se slika raspakuje na fizicki sistem. Da li radi, pojma nemam, a i bice zanimljivo igranje sa drajverima ako ne izleti kernel panic :)...
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.