Potrebni su mi drajveri za lap top asus x551c za w7/32/. Ceo dan guglam, idem po device id-u, ali nesto me nece ili ja ne umem to lepo da nadjem. Ako moze neka pomoc, bio bih jako zahvalan. Uz lap idu drajveri za w8, w7 je prihvatio drajver za plocu, sam je dao zvuk. Znaci nemam grafiku, lan, wlan, i simple device, verovatno je to kamera
Ako je namenjen i optimizovan za win8 onda je za win8, ako si stvarno jurio svugde i guglao pa i na oficijalnom sajtu nema, onda stvarno nema. Stavi win8.
Probao drajvere za 8, preko device managera, desni klik, update, pa ga odveo na cd. Nece da prihvati. Izgleda da cu morati na w8 /valjala bi mmi neka priv. poruka u vezi w8 posto ga do sada nisam instalrao :) /
Instalira se najnormalnije kao i sedmica ,ako negde zapneš postuj ovde ili otvori novu temu. Black Wolf
:: :: Probao drajvere za 8, preko device managera, desni klik, update, pa ga odveo na cd. Nece da prihvati :: Izgleda da cu morati na w8 /valjala bi mmi neka priv. poruka u vezi w8 posto ga do sada nisam instalrao :) :: ::
Nasao drajvere preko driver identifikatora /kao i juce/. No ovaj put sam poskidao nekoliko npr od lan i instalirao redom. Posle instalacije prvog on je narednima reparirao prethodni i tako dodjoh do LAN-a. Isto i za usb 3, problema nisam imao jedino sa wifi a jezio sam se od njegove instalacije. Sada trazim grafiku /intel/ najrasireniji i najgluplji drajver, jos je samo on ostao. Hvala na podrsci i odgovorima.
Ps od w8 nece drajveri /sa cd-a/ pa da ga jbs, ovo je w7 32
update - evo mucim se sa grafikom /pisem sa lap-a/ nece pa nece
za HP pavilion 15-e003sm na zvaničnom sajtu samo drajveri za 8, hteli 7, DPS sve uredno prepoznao i instalirao. Isto za stari Toshiba Satellite L20 sve prepoznao. (Za još 20-tak desktopa i laptopa sve prepoznao) Preporuka.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647119. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.