AMD Phenom II 955 BE MSI 970A-G46 AMD 7970 4x 4GB DDR3 1.6GHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II 1x 3TB SATA III SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
...upravo sam to hteo da napisem, ovo sto oni nude za 10-11k mozes kupiti samo ako kod njih uzmes nov komp!
Pozz...
kome uopste treba win8, moguce najbagovitiji win ikada, licno iskustvo, proradi igrica i pri sledecem restartu nece da se pokrene, bez ikakve notifikacije, a i 1 hdd vidi, pa posle nekog vremena ga ne vidi pa posle restarta opet vidi bez ikakvog pravila, poceli su i windowse da prave za jednokratnu upotrebu, kad crkne baci i kupi drugi
sve to pije vodu za home usere, za koje realno licenca nije ni potrebna, a za firme je to druga stvar, veruj mi na rec, win kupljen uz racunar vazi samo uz njega i nisu dozvoljene nikakve promene hardware-a, Microsoft = MAFIJA
cek ti je bese kupio? Jesi li zadovoljan? Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,MSI GTX580 OC, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9,
:: Ne nije PRO to je neka verzija Kao na 7-ca Home Premium.Evo lin :: http://bit.ly/17Lnak :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Ok za OEM licencu ali taj sistem je vec spakovan na hardu.Kao i kad kupis lap sve je tu i windows i driveri.A sa GGK licencom mozes da radis sta hoces jer si kupio disk sa serial brojem.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Da gogi1 na kraju sam kupio W8 podigao sistem uradio update i kad zavrsis update sistema on te baca na Store da skines W8.1 Sve se samo instalira i sve radi kako treba.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
:: cek ti je bese kupio :: Jesi li zadovoljan :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,MSI GTX580 OC, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9 :: :: :: Ne nije PRO to je neka verzija Kao na 7-ca Home Premium.Evo lin :: :: http://bit.ly/17Lnak :: :: :: :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: :: ::
Ja nemam takve probleme, meni radi odlično. __________________ Scourge of PCBerza
:: kome uopste treba win8, moguce najbagovitiji win ikada, licno iskustvo, proradi igrica i pri sledecem restartu nece da se pokrene, bez ikakve notifikacije, a i 1 hdd vidi, pa posle nekog vremena ga ne vidi pa posle restarta opet vidi bez ikakvog pravila, poceli su i windowse da prave za jednokratnu upotrebu, kad crkne baci i kupi drugi
za desktop racunare win7 je keva, a za tablete je i predvidjen win8, sem ako nije pomodarstvo u pitanju, kao i kad je jedan moj prijatelj savetovao lika da kupi novu skodu oktaviju umesto polovnog golfa za iste pare, a ovaj mu odgovorio `treba neka riba da me pita sta vozim, i sta da kazem skodu, ne dolazi u obzir`
za desktop racunare win7 je keva, a za tablete je i predvidjen win8, sem ako nije pomodarstvo u pitanju, kao i kad je jedan moj prijatelj savetovao lika da kupi novu skodu oktaviju umesto polovnog golfa za iste pare, a ovaj mu odgovorio `treba neka riba da me pita sta vozim, i sta da kazem skodu, ne dolazi u obzir`
coyote76 vece gluposti nisam cuo. Pogotovo za bagovanje. em je na mom kompu win 8 i presao sve zive igre bez seckanja sa sve novom grafickom... citaj. promenjenom bez reinstalacije sistema... em komp radi savrseno bez seckanja itd , a ko sto vidis imam 2 HDD-a... ti imas problem sa racunarom ili racunarima ...ko sto rece kolega Daum... BEZ touch screen-a radi win 8 savrseno pogotovo na jos nekim laptop-ovima koje sam licno instalirao
MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
Još jedan zadovoljan korisnik win 8-ce ,koristim ga još od avgusta prošle godine(preuzeo sa dream sparka) i dalje radi savršeno, nimalo se nije usporio , pali brzo kao da sam ga instalirao juce ,pre nekih par dana sam uradio upgrade na 8.1 sve prošlo uredno bez problema. Black Wolf
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.