Tokom instalacije mi se pojavljuje poruka `windos cannot install required files. Error code: 0x80070017` posle koje se instalacija prekida. Na win forumu sam naleteo na info da se ta poruka pojavljuje zbpg loseg dvd-a (rezaca ili diska). Saljem poruku sa telefona pa necu moci brzo da vam odgovorim. Hvala unapred na odgovorima.
Instaliraj sa USBa. Jedini problem koji sam nasao je da nece bas uvek da radi kad podizes sa USB3 flasha na USB2 prikljucak ili na USB3 prikljucak koji nije native.
Hvala na odgovorima. Uspeo sam da instaliram win posle par ponavljanja instalacije. Nisam imao prazan usb pa je dobro sto sam ipak uspeo da instaliram iz mozda petog pokusaja.
@gilopile Prvo sam zamenio ram kada nisam uspeo da instaliram win ali verovatno se instalacija prekidala zbog izgrebanog instalacionog diska.
Posle instalacije sam samo instalirao 10ak besplatnih programa i vec posle prvog pokretanja Malwarebytes sam na kompu nasao skoro 30 Malware-a! Nije mi jasno kako se to desilo kada sam skinuo samo besplatne verzije originalnih programa.
Da ne bih otvarao novu temu, izvinjavam se unapred Aci, lakse ovde da pitam.
Sutra treba da instaliram neki win, pa je zahtev da bude na srpskom win kao sto im je bio i do sada, ja sam uvek instalirao na engleskom. Pitanje je kada se to odredjuje? Kada se to podesava? I da li mozda treba prvo normalno da instaliram win, pa posle uradim update wina i tamo ima da se skinu dodatni jezici medju kojima je i srpski?!
Veruj mi ali retko ko zna da se snadje na srpskom, trebao sam nesto da podesim drugaru koji ima original win7 na srpskom i trebalo mi je dobrih sat i po vremena za posao koji se zavrsava za 2-3 min kad je win na engleskom, ko ga je preveo onako na SRB treba streljati.....
ma ja cu da dignem win na engleskom sredim sve sto treba i onda samo grunem na srpski. Nego kao sto rekoh ne znam da li to mozda mora pri instalaciji da se stavi? i ako ne mora pri instalaciji ne znam kako se to radi posle...
Ranije sam se zezao sa srpskim win XP-om, i nikad vise. Instalira se regularno win, sa svim onim podesavanjima, pa se naknadno instalira srb paket. Posle njegove instalacije trazi restart i imas win na srpskom. E sada ne znam tacno koji je paket najbolji, al` proguglaj malo...
Za Windows 7 Ultimate (32bit ili 64bit) ti je najlakse da uradis preko update-a. Moze da ti pomogne ovaj kratak tutorijal na YT: http://youtu.be/isI_F4gCwdM
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.