Sad Windows 8.1 ima uslova kod mene ... Posto je kapitulirao i ispravio niz gluposit sad ce imati sansu.... Cekam pirata nekog pa da vidimo kako to sve radi....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Znaci morace da se preuzme sa store-a ,jos bolje taman sam se bojao da ce mi ovi kuci da restartuju komp prilikom update-a ili tako nest i skroz pojebu sistem.
Koleginica dobila laptop pa me zamolila da instaliram 8.1. 100 gluposti sam morao da podešavam iako laptop zvanično ima drajvere za Win 8 x64 + LAN kartica nije bilo šanse da proradi ako su drajveri ispravni kao i ona sama, pošto je UEFI instalacija moraću da sačekam novi bios i podršku za 8.1 - toliko o upgrade-u sa 8 na 8.1
To #(*)(*)@(* neće skoro ući kod mene u firmu na računare.
Za igranje i kućnu upotrebu još i nekako, al za poslovnu upotrebu jok.
Ja sam odradio upgrade, sve je proteklo brzo i jednostavno. Svidjaju mi se nove opcije, konfigurisanje metroa je sad malo naprednije, na win8 je bilo prilicno ograniceno.. Sve je proradilo iz prve, cini mi se da je i cak malo brzi.
Pazi kace sta stignu negde sam video da 6350 odvalio I5 3570K nepitaj me kako i zasto... Dok se ne pojavi igra nema nista... Ti bre nebrini imas zver od masine... Ljudi poput mene koji treba da upgrade urade vataju se za glave....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: http://bit.ly/19PAbU :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Kod mene je original, mada koliko vidim i ovi sa aktiviranim nisu imali problema.
:: Hvala ti za info,verovacu ti na reč .Moram i ja to odraditi.A kako stoji jel aktiviran W8. :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Fala druze.Sačekaću jos nekog pa ako bude moglo uradičemo i to.Mada nesto sumljam da će da moze.Ako bude gusto odoh i ja da kupim CD kompakt disk sa w8.1
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Javljam kasnije/sutra sta sam uradio i kako je sve proteklo Mislim da ne bi trebalo da bude nekih problema i zajebaVAncije
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Mighty, objasni mi to sa UEFI, jer moja ploca ima taj UEFI i mislim da me zbog toga zeza Linux Mint. Trenutno instaliran WIn7 x64.
Sta donosi taj UEFI uopste, kakve veze ima sa Win8 ili Win8.1 ?
Ovo pise u BIOSu kao stavka, iskopirao sam iz uputstva. Ovu opciju sam inace iskljucio...
Windows 8 Configuration Press to enter the sub-menu. Windows 8 Feature When enabled, the system will switch to the UEFI mode to meet the Windows 8 logo requirement. Before enabling this field, please make sure all installed devices & utilities (hardware & software) meet the Windows 8 system requirements.
Dalje, ima i Built-in EFI Shell Use this item to enter the EFI Shell.
Cemu ovo sluzi?
sto se grbo rodi vreme neispravi
:: Koleginica dobila laptop pa me zamolila da instaliram 8.1. 100 gluposti sam morao da podešavam iako laptop zvanično ima drajvere za Win 8 x64 + LAN kartica nije bilo šanse da proradi ako su drajveri ispravni kao i ona sama, pošto je UEFI instalacija moraću da sačekam novi bios i podršku za 8.1 - toliko o upgrade-u sa 8 na 8. :: :: To #(*)(*)@(* neće skoro ući kod mene u firmu na računare. :: :: Za igranje i kućnu upotrebu još i nekako, al za poslovnu upotrebu jok.
jednostavno pogasite UEFI gluposti kao sto sam ja kod drugara i nema brige :)
UEFI, kako pise za H87M plocu graphical BIOS interface, mada znam da je pravio problem UEFI za aktivaciju `kupljene` 7ce a i ne vidim nikakvu svrhu za UEFI :)
Mene baci na store ali nista ne radi ne svlaci update. Verovatno samo na originalima win 8 moze
:: Kod mene je original, mada koliko vidim i ovi sa aktiviranim nisu imali problema :: :: :: :: Hvala ti za info,verovacu ti na reč .Moram i ja to odraditi.A kako stoji jel aktiviran W8. :: :: :: :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: :: ::
Radi savršeno, ništa ne zeza, aktivacija preko skype-a radi perfektno, sad kao da je legalan, aktiviran permanentno.
Probao sam upgrade sa sedmice na 8,1 i zaboo je negde pri ulasku na desktop tako da preporučujem fresh install, skinite 8,1 ISO negde. __________________ Scourge of PCBerza
Aj baci na mail sta i kako za lek za 8.1 posto vidim po netu da situacija bas i nije sjajna kada je 8.1 u pitanju.
:: Radi savršeno, ništa ne zeza, aktivacija preko skype-a radi perfektno, sad kao da je legalan, aktiviran permanentno :: :: Probao sam upgrade sa sedmice na 8,1 i zaboo je negde pri ulasku na desktop tako da preporučujem fresh install, skinite 8,1 ISO negde :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
:: Aj baci na mail sta i kako za lek za 8.1 posto vidim po netu da situacija bas i nije sjajna kada je 8.1 u pitanju :: :: :: :: Radi savršeno, ništa ne zeza, aktivacija preko skype-a radi perfektno, sad kao da je legalan, aktiviran permanentno :: :: :: :: Probao sam upgrade sa sedmice na 8,1 i zaboo je negde pri ulasku na desktop tako da preporučujem fresh install, skinite 8,1 ISO negde :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
:: Šibnuto.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Aj baci na mail sta i kako za lek za 8.1 posto vidim po netu da situacija bas i nije sjajna kada je 8.1 u pitanju :: :: :: :: :: :: :: Radi savršeno, ništa ne zeza, aktivacija preko skype-a radi perfektno, sad kao da je legalan, aktiviran permanentno :: :: :: :: :: :: Probao sam upgrade sa sedmice na 8,1 i zaboo je negde pri ulasku na desktop tako da preporučujem fresh install, skinite 8,1 ISO negde :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647119. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.