Na visti Ultimate (registrovana)istalirao sam neku igricu ,pri pokretanju izbaci: you must have administrator priileges on your computer e sad kako da podesim da imam administratorske privilegije ako neko zna
Smaranje je da sad neko to objasnjava, ceo proces je dug i dosadan. Probaj lepo google...imao sam i ja slicnih problema pa sam nasao negde, ali se ne secam gde. Koja igra je inace u pitanju?
sve sto treba da uradis je da desnim tasterom misa kliknes na ikonicu te igre i obelezis `RUN AS ADMINISTRATOR` i to bi bilo to.Pri tom VISTA mora da ti bude aktivirana.
Ovo definitivno funkcionise, ali mogao bi da skratis sebi muke i iskljucis gadni User Account Control da se ne bi smarao svaki put da potvrdjujes da hoces da pustis program. Ovo inace i iskljucuje potrebu za admin pravima...
:: sve sto treba da uradis je da desnim tasterom misa kliknes na ikonicu te igre i obelezis `RUN AS ADMINISTRATOR` i to bi bilo to.Pri tom VISTA mora da ti bude aktivirana :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.