Resih da instaliram novi sistem win 7 ili 8 sta mi preporucite samo da bih igrao assasin creed 3 posto moj xp sp3 ne podrzava igru.
Problem je sledeci nemam dwd rw niti flesku vecu od 2gb.Pa jedino sto mi preostaje to je da ako mogu instaliram sa harda na hard.
Mislio sam ako je to moguce da lepo skinem na prvom hardu od 250gb sistem a da ga onda instaliram na skroz praznom od 160gb koji stoji samo prikacen u kompu. Da li je ovo moguce i kako?Pride ako moze lik za operativni sitem?
Ja bih ti preporucio da skoknes do prve `trafike` i kupis jedan flash, 8GB ti je 700din, nije neko ulaganje, a sluzice te jos dugo i pored toga za sta ti trenutno treba. Jedino ako bas nisi pri parama...
:: Ja bih ti preporucio da skoknes do prve `trafike` i kupis jedan flash, 8GB ti je 700din, nije neko ulaganje, a sluzice te jos dugo i pored toga za sta ti trenutno treba. Jedino ako bas nisi pri parama.. :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Pa valjda imas nekog drugara koji ima 4Gb flesku pa zajmi, odradi to sa win to flash i uzivaj. Posle toga Ghost-uj OS, napravi bootabilan HBCD na tu 2Gb flesku i sa Norton Ghost-om vracaj sliku kada je potrebno:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Posto kazes da zivis na selu i nemas fleske i dvd-romove onda ti treba Deamon tools da bi pokrenuo iso fajlove koje ces skinuti kako bi instalirao windows! evo linka za deamon tool http://www.filecluster.com/download-link-4/43179.html
@Dex slabo ti se ja razumem u brojcane vrednosti sad cu da krenem sa skidanjem i kasnijom instalacijom do veceras cu skinuti igru.No reci ti meni jel to igrivo na 1280x1024 rezoluciji?
Masina iz potpisa, AC3 radi super dok je dojdjes/udjes u Boston, koliko god smanjivao detalje na 1080p nije igrivo jer frejmovi padaju DO 20 odnosno u rangu 20-30, dok je procesor opterecen 90% (x4 na 3.3GHz) Ostale rezolucije nisam probao, kad zamenim procesor odigracu igru kako treba.
ASUS M5A78L ATHLON II X3 455 -> PHENOM B55 W/O L3 + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.