Lepo ti ish kaze, samo suv sistem sa service pack-om 3 bez tih prepravk od pere i saleta iz podruma ce da radi kako treba, kao ima viska ovo, izbaci ovo, ovako ovo onako ono, ubaci ovo nase, nemaju pojma ovo iz mikrosofta...
Samo je pitanje vremena kad ce da krene da gadno brljavi taj modovani xp...
Sve te skinove i boje i sranja mozes sam rucno da skines i podesis.
Sta znam ..fino radi .. tu verziju koristim vec 6 meseci i stabilno radi a najvise ga koristim jer instalira odmah sve drajvere.... da ne trebam da se bakcem oko toga
^ Posle kada sve lepo poinstalise, upicani, ghost-uje i miran je za ubuduce sto se OS-a tice i vreme utroseno na klasicnu instalaciju.
Mada, sve zavisi sta je cackano na tom xp-u. Mozda je samo dodana baza drajvera, po koja tema, programi...tako da, ako nije nista ceprkano po registry bazi, tweak-ovano...ne mora znaciti da je OS krs. Ali ipak se slazem da treba ici na provereno necackan OS, pa sami eventualno ulepsati izgled ako je smorila default tema:) Ali ipak, ako je slaba makina u pitanju, zaboraviti na glupe teme i izabrati classic temu i ima da leti rad u win-u.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Tacno tako,ustedi mi dosta vremna jer u vecini slucajeva nemam disk od ploce ili lap topa pa dok sve pronadjem na netu uzgubim dosta vremena ..ovaj disk sto ja imam je proveren i sljaka besprekorno
Zar nemas mesta na D , da jednom i zauvek spakujes potrebne driver-e?
12.02.2013. 14:37
status: user broj poruka: 7285
Napravis lepo Install folder, popakujes sve potrebne programe i driver-e za sistem i posle bilo koje nove instalacije, imas potpuno funkcionalan sistem za max 20-30min.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.