Znaci u poslednjih dan-dva,haos,vuce se kao mrcina,sve sto otvorim a da je vezano za internet otvara 10 puta duze nego pre.
Dalje,programi pojedini se ukljucuju iz treceg-cetvrtog pokusaja.
Ocistio sam sad nepotrebne stvari pomocu slimcleanera i evo sad radim defragment,ali ovo je katastrofa.
Inace system nije radjen sigurno godinu dana.Da idem na neki repair ili sta predlazete da pokusam,obaranje i ponovna instalacija sistema jeste najbolje resenje,ali to mi ne odgovara.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
ocisti sve sa CCleaner-om, ako je i onda usporen onda si verovatno navukao virus i nista osin reinstalacije OS ti ne preostaje, naravno ako neces da se smaras sa AM, Av i sta ti sve ne... Koliki ti je ram i cpu usage kad se zakove? Jel ti Windows up to date?
1.Crko Marshall :)) odnosno prsnuo ti win i zreo je za novu instalaciju bez kompromisa! 2.Zapatio si neke gamadi 3.Radi ti nesto od procesa u pozadini u startup-u pa vuce resurse od sistema (cpu/ram)
Od ova tri rekao bih da je prva verzija..
Pod 4.Imas mail
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Fora je u tome sto ja sam ne koristim ovaj racunar,i onda pojedini indijanci,naravno,moraju svoje profile da prave,jer boga ti to je njihova zelja i pravo,a dinar ulozili u njega nisu,i ne rade nista povodom istog.Samo cekaju na tacnu i koriste.
I dajem ruku da su ti isti pojedinci napravili sranje.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Jel me zajebavas? Ako je Windows loader by Daz nema nijedan razlog da ne radis update. Bre ovoliko si na forumu a za ovo da ne znas?
:: Nikad updatovana.Dal smem da idem update?Aktiviran je windows aktivatorom,e sad kojim stvarno nzm ima ih dosta :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Kompjutera drzim mesarsku sataru pa ko pridje secem prstice .. Salim se naravno.Kad je viseclana porodica definitivno jedan kompjuter je malo a opet za one koji imaju vise potreba i tu treba imati dve masine za razlicite namene.Tako sam ja to podelio..
Digni win,ne vredi drugacije,nema svrhe da se mucis i trazis alternativu. Sistem ima da ti pogleda..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
@Sto se tice update-a,on vise napravi sranje nego sto odrzi sistem stabilnim. Pogotovu sa 64 bitnim sistemom ,umeo je da shebe RAID lagano i da izgubis podatke na diskovima! Kod mene ide na LOCK svaki put.Eventualno ubacim nesto ako to iz odredjenog programa potrazuje!
a da batalis te spybot, malware i sl. gluposti, i predjes lepo na ESS.
:: Pustim Malwarebyte da radi,odradio 75 fajlova nasao :: :: 25 izvori i svi iz jednog jebenog foldera,a to je neka govnava dzabe igra od 30mb kakve doticni igrali,odatle se naravno prosirilo na druge fajlove :: :: Sta da kazem,sem kad je neko idiJot on je idiJot i tu nema pomoci.Ili bolje reci tvrdoglave magare :: :: Aco fala,nisma se u prvi mah setio Malwarebyte,a koristio nekoliko puta i kao sad dobro resavao stvar :: :: Sky imas mail :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: ::
:: Pustim Malwarebyte da radi,odradio 75 fajlova nasao :: :: 25 izvori i svi iz jednog jebenog foldera,a to je neka govnava dzabe igra od 30mb kakve doticni igrali,odatle se naravno prosirilo na druge fajlove :: :: Sta da kazem,sem kad je neko idiJot on je idiJot i tu nema pomoci.Ili bolje reci tvrdoglave magare :: :: Aco fala,nisma se u prvi mah setio Malwarebyte,a koristio nekoliko puta i kao sad dobro resavao stvar :: :: Sky imas mail :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: ::
:: Ajde pusti na mail kako da me vise ne smara, ako imas resenje :: :: https://www.facebook.com/FudbalskiStrucnja :: :: :: ehh, pa to je bar najmanji problem, steta. :: :: :: :: :: :: :: Ess sam koristio dugo sli je poceo da smara zesce oko keyeva i batalio sam ga.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.