Program koji ce nasumicno da upisuje neke podatke na particiju do popunjenosti. Znaci pise recimo nule i jedinice dok ima mesta na disku a da pritom ne dira nista od podataka koji vec postoje na particiji a dira samo slobodan deo. Znaci hocu da prepisem prostor na kome je nekad davno nesto bilo obrisano novim random podacima
Da li mi neko moze potvrditi d ali taj posoa ekspanzije nekim random podacima do velicine particije uz malo slobodnog koji mora da posotji, moze da zavrsi burt stuff test 5?
Bart`s stress test moze da ti zavrsi to sto zelis, ali jedino ako ces da ga kupis, jer free verzija nije otkljucana skroz, i bas ono sto ti treba ne podrzava free verzija, ja sam jurcao svuda po netu, postavljao sam i temu i zaista nisam mogao da pronadjem, 99% sam siguran da neces uspeti ni ti.
:: Program koji ce nasumicno da upisuje neke podatke na particiju do popunjenosti. Znaci pise recimo nule i jedinice dok ima mesta na disku a da pritom ne dira nista od podataka koji vec postoje na particiji a dira samo slobodan deo. Znaci hocu da prepisem prostor na kome je nekad davno nesto bilo obrisano novim random podacim ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.