medjutim nema za win 7 ima samo audio drajver, sve ostalo je za windows 8 ! Sta god da sam skinuo za win 8 , ne radi na win 7,ili pise da nije podrzano...
Sta da radim i gde da nadjem drajvere, makar za lan, da mogu da sredim komp i da moze da se ide na net....
Da napomenem da disk nikakav ne ide uz laptop...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
A zasto `makar za lan`? Gde jos imas problem? Jedino card reader moze jos da ne radi. A sto se tice lana, koju karticu imas unutra, Atheros ili Realtek? Ako ne znas , pogledaj preko HardwareID-a.
PA lako cu sve srediti sam, ali nemogu nista bez neta i update-a, a to ne radi bez lan drajvera...
Standardno svi imaju realtek, i ja instalirao sa zvanicnog sajta drajver verziju cini mi se 7.8, i sa njom ne radi, a ovde skinem 7.48 tako nesto i radi...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: :: A zasto `makar za lan`? Gde jos imas problem? Jedino card reader moze jos da ne radi. A sto se tice lana, koju karticu imas unutra, Atheros ili Realtek? Ako ne znas , pogledaj preko HardwareID-a ::
Ne mogu da pomognem, ali cu ti samo reci da si najebo. Ja sam propatio dok nisam nasao drajvere za Toshibu Satelit. Lik me je uputio na neke drajvere koji nemaju veze sa zivotom na prvi pogled. Skinuo sam i sve je radilo perfektno. Jednostavno nisam verovao.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.