sledeci korak je ERD commander za win7 x86, potrazi na zalivu, to ce uspeti ako ti nije ugasen bio sysrestore..
:: Prvo da svima forumasima pozeli :: :: SRECNU NOVU GODIN :: PUNO ZDRAVLJA, SRECE, MALO POSLA A MNOGO PARA.. :: :: Imam problem sa sistemom win 7 ultimate x86, racunar je radio normalno i sad vise nece da podigne sistem :: :: Ja sam pokusavao, da ubacim disk i da sa njega iyvrsim repair, kao na win xp, ali ne mogu ni sa jednom komandom iz command prompt, fixmbr, fixboot.. :: :: Interesuje me da li mogu kad pokrenem disk i udjem na repair, otvorim command prompt, da li sa nekom komandom mogu da popravim windows.. ::
Ako ulazi u safe mode, pokreni odatle instalacioni disk (DVD ili flash) i zatrazi ``upgrade``. Kao fol - imas neki noviji sistem. Ustvari, izvrsices re-instalisanje. Rezultat: svi programi i fajlovi ostaju tu gde jesu, nista se ne brise niti formatira, jedino ces ponovo morati da primenis medicinu...
I samo pokrenes opciju Repair. U okviru nje imas i FixMBR a i System restore. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro A1150 2GB/120GB/ATI X1600/10.6.8 Dell U2312HM
Nema tu mnogo mudrovanja, Kad se jednom Windows ˝Pokvare˝ ne ispravi ih ni Bill Gates ( bar ne isplativo lako ). Hireens` Boot Disk je valjda najbolji za takve stvari. Imaš na HB-u i dovoljno dobar program za skeniranje malware-a a posle Boot u drive, proveri ispravnost hard diska, spasi što se spasiti može preko njega ( na 15.2 imaš Mini Xp i 7micu.) Ako već nije urađeno, napraviš particiju kolika ti treba samo za sistem i programe koje nameravaš da instaliraš + jedno 25 % , sve ostalo na drugu particiju ili još bolje drugi HDD. Posle toga čistu instalaciju windowsa. Namestiš kako treba i vozi, uštedećeš sebi i vremena i živaca. Prva stvar koju instaliraš je neki dobar AV pa skeniraš sve particije i diskove. Ako nije riknuo neki sektor i nisi brisao ništa od systemskih fajlova, sigurno se nešto zapatilo. Ništa ne riknjava samo od sebe.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.