Imam problem da mi instalacija blokira na 27% pri expanding windows files, druge stavke instalacije. Pre toga instalaciju pokrenem iz biosa, formatiram C-particiju, i normalno pustim instalaciju. Najverovatnije je oštećen disk, ali da li može da bude još nešto problem???
Instalacija je zabadala na razlicitom broju procenata. Na kraju sam raskacio sve, a pri ponovnom sklapanju prebacio memoriju u druge slotove i posle toga instalacija je protekla bez problema.
Re: Imao sam slican slucaj kad sam drugu radio sistem
31.12.2012. 11:53
status: user broj poruka: 19008
hehe, sigurno je zbog toga zaglavljivalo.. @cardin disk ili citac, nema sta drugo
:: Instalacija je zabadala na razlicitom broju procenata. Na kraju sam raskacio sve, a pri ponovnom sklapanju prebacio memoriju u druge slotove i posle toga instalacija je protekla bez problema :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.