Problem sa diyanje sedmice na Acer-ovim laptopovima
STRANA 1 OD 1
ilicica
Problem sa diyanje sedmice na Acer-ovim laptopovima
26.12.2012. 17:58
T50976
status: user broj poruka: 84
Da li vam se ikada desavalo da kad prvi put dizete sedmicu na nekom novom aceru sve ok ... dok se ne instalira kljuc za aktivaciju, i kad se restartuje prvi put odmah zatim pocne non stop da restartuje, u pocetku sam resavao problem u biosu kada se izabere opcija AHCI/Ide ali sad nece bre pa nece.
imao sam isti problem. doduse, ja sam stavljao odmah crack za sedmicu, odnosno WAT remover... Ako je to kod tebe isti slucaj, ja sam ga resio tako sto sam kada sam instalirao win 7, odmah ga pustio da poskida SVE MOGUCE update-ove koji su izasli do danasnjeg dana. To je bogme trajalo dan-dva, onda sam ga drndao sve dok mi nije nestao desktop i trazio mi da unesem kod za aktivaciju. E, tek onda sam mu tresnuo crack, i od tada radi sve bez problema :) Moguce da je jednostavno bug u samom windowsu ili tako nesto... pokusaj ovako, nadam se da ce ti resiti problem **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Hvala ti druze,ali ja nemam vremena toliko da cekam, na poslu sam pa reinstaliram kupcima sistem. Nego jedino da od kuce probam sa sedmicom koja radi automatski aktivaciju. hvala u svakom slucaju :)
Ma nema na cemu, zao mi je sto nisam vise od pomoci. Ceo zivot se bakcem sa piratima, a kada je takav softver u pitanju, tu i najmanja nepravilnost moze da ima za rezultat takav problem. Nadam se da ces se snaci :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
U poslednjih pola godine isao dva puta sa nekim prijateljima u radnju da kupe nov laptop. U oba slucaja je to bio Acer sa preinstaliranim licenciranim Win 7, jedan je Win 7 Starter sa nekim Celeron procesorom, a drugi Home Premium sa i3. Nikakvih problema nije bilo. Jedino ako u poslednje vreme imaju neke problematicne serije.
Jel instaliras `narodnu` verziju Windowsa 7, pa imas problem sa kljucem, ili je u pitanju licencirani Win?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.