Windows XP SP2 Home edition OEM Activation problem . . .
STRANA 1 OD 1
grobSM
Windows XP SP2 Home edition OEM Activation problem . . .
23.07.2007. 21:05
T5083
status: user broj poruka: 76
Cao swima . .. . .. kada pokusham da aktiviram moj originalni windows XP Home edition Sp2 . . . dobijem sledecu poruku . . . . The nuber of windows Activation Excedded . . . . . ..
shta da radim ? . . molim vas da mi neko pomogne ... da li da zovem tehnichku podrshku microsofta ? ??
POmoc jel zna neko gde da nadjem tu instalaciju za windows,ako treba ilegalnu za sto manje pare, jer sam cuo da kad kupujes komp ,za instalaciju ti naplate jos 100eura,pa mi malo mnogo?
Stavi Linux ili FreeDOS...ako hices i piratski XP (nelegalno). Ukoliko ti to ne odobris na svoju odgovornost niko ti ne sme naplacivati instalaciju neautorizovanog software-a jer je to krivicno delo i nepostovanje intelektualne svojine. Te diskove mozes naci na NETu, na ulici...od igle do lokomotive...
- R a v e n L o r d-
:: :: POmo :: jel zna neko gde da nadjem tu instalaciju za windows,ako treba ilegalnu za sto manje pare :: jer sam cuo da kad kupujes komp ,za instalaciju ti naplate jos 100eura,pa mi malo mnogo?
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.