Da li mozete da mi preporucite neki jednostavan program koji ce da pokazuje temperaturu procesora, brok obrtaja kulera, itd. Kao Asusu probe. Imam intel pentium 3GHZ, i Dell maticnu plocu
Skinula sam ovaj speedfan, ocigledno na vreme. Temperatura je 67 stepeni, ne znam da li je to mnogo za intel pentiumov proscesor. Mnogo zuji, unutra je cist kao suza,nema trunke prasine, jedino ako je neki kuler ispao iz lezista. Sta vi mislite?
:: :: :: Skinula sam ovaj speedfan, ocigledno na vreme. Temperatura je 67 stepeni, ne znam da li je to mnogo za intel pentiumov proscesor. Mnogo zuji, unutra je cist kao suza,nema trunke prasine, jedino ako je neki kuler ispao iz lezista. Sta vi mislite ::
Taj SpeedFan je sr_nje!Sve sto ti treba imas u Everestu,program koji je profesionalno odradjen i daje ti celokupnu informaciju sa tvog kompjutera!Skini Everest i nemas brige.Sto se tice zujanja verovatno ti se cuje malo vise Cooler Procesora,to je normalna stvar.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.