imam problem sa apdejtovanjem windowsa (7 os),on trazi da se apdejtuje kada kliknem na update pise mi da restartujem komp...nije mi to do sad predstawljalo neki problem jer racunar je normalno radio medjutim kada sam htela da instaliram zune softver za mobilni trazilo mi je da pre toga updejtujem windows...izlazi mi neki eror code 0xc8000222 nzm kako da to sredim? da napomenem da mi je lap bio na servisu i windows instaliran pre mesec dana licenciran je nadam se da to nije problem...i nadam se da ne treba opet da se preinstalira
1. Open a command prompt and type: net stop wuauserv 2. Click Start, click Run, type: %windir% and press Enter. 3. In the opened folder, rename the SoftwareDistribution folder to SDold. 4. Open a command prompt and type: net stop wuauserv
Zatim ponovo pokreni instalaciju NET frameworka ili Win update
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
probaj system restore da uradiš.Kada klikneš start meniu donjem levom uglu, kucaj samo system restore i izbaciće ti tu ikonicu.Kada uđeš u system restore opcije, izaberi na kalendaru koji ti pokaže checkpoint recimo dan pre nego što se taj problem javio, li kad već ima zapamćen checkpoint pre tog problema.
Ponekad apdejt pobrljavi i nepostoji nikakva mogucnost da se to ispravi, bar ja nisam uspeo,tako da je najbolje rešenje ako ti je to toliko bitno,a nije bitno,da se odradi sistem koji je sa windous sedmicom veoma lako.
probala sam restore i vratila na datum kad sam ga uzela sa servisa....nije upalilo...:D nije to samo problem nego kada udjem u kontrol panel bilo sta da pokrenem treba mu pola sata da se otvori pa sam mislila da je uzrok sto nije apdejtovan...sve u svemu preinstaliracu windows valjda ce biti posle sve ok
preinstaliraj windows, to je najbolje resenje i potrudi se da izbegnes viruse ovaj put, stavi recimo NOD32.
:: :: :: :: probala sam restore i vratila na datum kad sam ga uzela sa servisa....nije upalilo...: :: nije to samo problem nego kada udjem u kontrol panel bilo sta da pokrenem treba mu pola sata da se otvori pa sam mislila da je uzrok sto nije apdejtovan...sve u svemu preinstaliracu windows valjda ce biti posle sve ok
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.