Ali cim spominjes `lekić`, znaci da bas i nisi najupuceniji u to kako se radi, tako da bi imao neprospavanih noci i sa Intel platformom, a kamoli sa AMDom. Drugarski savet: BATALI. Ako si bas zapeo, onda OSXproject Tonymac Hackintosh
Registruj se i citaj, citaj, citaj... Spremi jedan hard disk za to, kreni da instaliras, pa se opet vrati i citaj, citaj, citaj... I da... Budi uporan... Resenje je tamo negde...
Imas na piratebay 10.6.8 verziju i u opisu se pominje r-drive program ili tako nesto.Restore-uj ga na hdd tako ti je najlakse.Meni je radio ali sa nvidijom.Ati je problem.Drugo,probao sam i 10.6.6 hazard sa warezbb-a.Njega sad uspeo da instaliram od 0 i radio je par meseci bez greske. -v -x cpus=1 busratio=tvoj mnozilac,fsb=200000000 ako nije klokovan cpu,-x,arch=i386,legacyusbsupport=off i ostalo.Kao sto rekose citaj pa kad budes znao sta znaci sve ovo gore onda mozes probati. Da moguce je Snow Leopard na Amd-u! Ljuta AMD + Nvidia masina :)))
Cemu svo to bezanje od windowsa? Stavi mu xp i uzivaj, jer ces se pre ili kasnije posle 10-ak neispavanih noci ponovo vratiti na taj OS za koji su napisali gotovo sve programe za sve i svasta i ima podrsku za 99% hardwera, sto i cini jedan OS upotrebljivim.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Druze, mnogo ce ti biti jeftinije (u svakom smislu), da prodas tu MB i CPU i uzmes neku Z77 i neki iCPU, i instaliras Mountain Lion ko covek, skoro pa na keca... Sa tim AMDom ces samo da se namucis i nikada ti nece raditi kako treba. + ostajes (kao ja trenutno) zarobljen na starijem Snow Leopardu.
:: Za jednog prijatelja bavi se video obradom. Cuo je da moze pa me molio da mu se raspitam kako to sve ide! Skino sam jendu verziju! Nocas ce probamo :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.