Ovo mi se do sad nije desavalo sistem je skroz poludeo jednom mi je sve programe pored sata pogasio u sys tray kako se vec zove. U Quick Launch programa nema tj pobutao mi precice desktop ni jedna ikonica nije u funkciji sumnjam na virus imam adsl pa download svuda svega i svacega. Nod je odradjivao posao u kombinaciji sa avastom i Zone alarm . Medjutim sad nemogu da pokrenem ni Nod izbacuje neku poruku karnel eror i slicno Sistem je instaliran pre 7 dana pa mi je bas cudno.
garant neki virus,prebaci podatke ako imas vazne na drugu particiju, formatiraj hard,ins nov windows, nod 32, i skini sveze definicije, i skini ZA security suite.OBAVEZNO SURFUJ FIREFOXOM!em je bezbedan em dzabe.Ako koristis IE nemoj ni da se zalis tu je problem!
Verovatno je virus nemogu da verujem da su mi se sve sistemske ikonice izgubile tipa my computer, u Control penelu nema ni jedne ikonice sve radi normalno winamp igre ali ovo je strasno. Mislim da znam gde sam se zarazio skiadao sam igricu preko megauplod-a Pandora tumorow i corupted download od 1,4gb ludilo imao je neki exe fail Pandora.exe posle njegovog startovanja nista se nije desilo ali je nastao haos u sistemu do tada mi je sve radilo Pozdrav ZA 2 sata dok ne stigne novi xp.
Bio je virus ocistio sam ga pomocu Trojan Remver ubacio se krroz instalaciju preko daimon tools-a posle brisanja nije u funkciji al vratile su se ikonice nod32 mi nista ne prijavljuje sada je sve OK.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.