Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Xp pro spe new edition objasnjenje
STRANA 1 OD 1
simke000 Xp pro spe new edition objasnjenje 18.07.2007. 13:52 T5039

status: user
broj poruka: 504

Simke
Valjevo u srcu!!Moze loi mi neko reci jel to klasican xp pro.
Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Pretpostavljam 18.07.2007. 14:00 #23825

broj poruka: 5711
da se radi o obicnom WinXP Professional ServicePack 2 sa svim svezim hot-fixovima, dakle modovani oficijelni XP sa nezvanicnim SP-3. Nemoj se oslanjati na tudje nLite kompilacije, cesto u sebi sadrze `maliciozne kodove` i nepredvidive propuste

- C H A M E L E O N -

vukdusan ... 18.07.2007. 14:07 #23829

broj poruka: 800

da, ima sp3 ali kazu da samo pogorsa stabilnost sistema, i da ne donosi nista novo osim nekih hotfixova...
VMARC NE POSTOJI 18.07.2007. 14:46 #23830

broj poruka: 9434

SP3 za WINXP.
Equinoxe Re: 18.07.2007. 15:53 #23839

broj poruka: 12057

Prosto je neverovatna ta priča za zakrpama (KBXXXXXX)! Kukaju ljudi, a i ja sam imao problema
i sve češće ih imam sa novim zakrpama.Gomila programa se nešto buni: ovaj DLL ti nije registrovan tu i tamo bla bla.

Ono što je do sada sigurno su zakrpe koje uključuje AutoPatcher do februara ove godine.
Mislim samo na udpate-ove za Win (cumulative, non-critical i critical) iz njega, a ne gluposti tipa: power menu, turbo felna...speed regs itd.

Pisko sp draj 18.07.2007. 22:43 #23877

broj poruka: 6669
Auto patcher je prozvan sp3. Ali, od tada je on reinkarniran nekoliko puta pa bi sada bilo ispravnije zvati ga sp5.... naravno, NEOFICIJELNO - samozvano.
Hotfix droga je takva, nešto popravi, nešto pokvari. Pa onda media player otvara wmv pa onda ne otvara, pa onda opet otvara i tako, slični problemi i neočekivane pojave duhova i živuljki u windows-u, čisto da ne bude dosadno. Ipak, kad se sve sagleda, pametnije ih je instalirati nego se oglušavati o njih. Možda ne bezglavo, da se bude prvi, ali.... taj njidonjs i eh, plorer, prepuni su rupa i rupčaga, a i zvanično se popravka zove krpanje (sistemom seci uši krpi dupe). Primorani smo da ga krpimo, osim, ako se ne radi o kancelarijskom primerku računara ili nekom drugom strogo specijalozovanom računaru (npr. za video), kojeg, ako mu sve radi kako treba, OD TOG TRENUTKA NE TREBA SPAJATI NA NET I update-OVATI (i silovati kodecima), jer će kad-tad da zakuca i postane crna rupa za nerve i vreme.
vukdusan Re: NE POSTOJI 18.07.2007. 23:34 #23882

broj poruka: 800

::
:: SP3 za WINXP

khm khm
a sta je onda ovo?
http://www.microsoft-watch.com/content/operating_systems/windows_xp_service_pack_3_not_until_2007.html
http://www.soft32.com/download_123572.html
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs