Da li ce onda od danas biti dostupna finalna verzija ili je to isti onaj RTM od pre mesec i po dana sto je izasao? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
RTM jeste finalna verzija ,samo je danas zvanično pušten u prodaju. Korisnici dreamsparka kao ja su još 22.avgusta mogli da skinu legalno win 8 pro ,mada tada mi par aplikacija kao games nisu radile ali sadrade takođe na početku store je imao jako malo aplikacija tada ,sad mi se čini da ima dosta više :) Black Wolf
:: Da li ce onda od danas biti dostupna finalna verzija ili je to isti onaj RTM od pre mesec i po dana sto je izasao :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Ovo mi vise lici na prezentaciju hardwera i softwera drugih firmi nego samog win8 .. u sustini sve ovo je vec vidjeno samo je konacno dostupno u m$ izdanju... A kao sto neki kazu za desktop je sedmica sasvim dovoljna..
`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
A sasvim, sasvim slucajno, juce je iz tabora Zlog Carobnjaka Bilija
25.10.2012. 19:36
status: user broj poruka: 10999
i njegovog klona Stevice (to je onaj sto izgleda kao neandertalac koji je ispao iz mesalice za beton) lansirana ``vest`` koja glasi: m$ nece izdavati novi service pack za sedmicu.
Dobar je i Win8 stabilan ,ali svi se zale sto nema start dugme.Imam je na hdd racku ,sve sto je radilo na Win7 radi i na Win8.Imam utisak da se brze otvaraju programi na Win8 ,ali nije veliki pomak u odnosu na Win7,kao sto je bio Win7 u odnosu na Vista.
:: Mozda nema ni potrebe za SP2 i SP3 za 7-cu :: Po meni je to najbolji OS do sad i pitanje dali ce napraviti bolji vise :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
-Microsoft`s announcement that all systems shipping with a desktop version of Windows 8 have to use UEFI (Unified Extensible Firmware Interface) and Secure Boot
-In addition to not supporting third-party applications on the traditional Windows desktop and being limited to Metro apps, ARM-based Windows RT machines will have a locked boot loader
ćuti i ne prizivaj zlo. Ako te cuje onaj sektaš Stevica vaskrsnuce iz groba i eto jabuke svima ispod stola. Problem ce biti samo u tome sto hardver za tu jabuku ima da plaćamo ne 300-500 evra, vec 1500 - 3000€. Pa ti izračunaj ČIJA JE OVDE IMPERIJA ZLA.
Deca se ne pale na LINUX, samo da napomenem. BTW. i taj linux se uglavnom instalira na PC a ne kojekakve mac računare.
Znate onu narodnu: `ne grizi ruku koja te hrani`.?!? Tj. ne pljuj po onome što primarno koristiš za DŽ ili bar JEFTINO kako za zabavu tako za posao!!!
Dosta nam je što je PRIHVAĆEN bukvalno samo jedan smartphone u svetu koga svi ostali na žalost danas još i kopiraju i koji je bar 100% skuplji od svih ostalih ... još fali da nam se nametne jedan PC koji će biti skuplji 100% od ostalih i usput i kupovina aplikacija preko `i` dućana .
Na kraju krajeva, APPLE je najbogatija firma na svetu sa sledbencima koji su bukvalno vid sekte ... samim tim, ako to nije IMPERIJA ZLA, onda ne znam šta jeste! Microsoft je ovde svetac u odnosu na apple ponašanje
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.