... u stvari mozda je bolje definisati kao problem Firefox->proces rezanja DVDa/CDa.
Ajd, korak po korak: - narezem jedan DVD (pre rezanja odradio Test Mode), - pokrenem rezanje drugog DVDa: * odradim test mode i prodje ok * krenem sa rezanjem i upalim Firefox * posle par sekundi ucitavanja raznih stranica u nekoliko tabova - rezanje puca - bacim puknuti DVD, ubacim novi, iskljucim Firefox i odmah pustim rezanje i nareze sve bez problema.
Isti je medij i uredjaj u sva tri slucaja bio - Maxell DVD i Pioneer-ov rezac.
E sad mene interesuje, da li je moguce da ga softver (tipa Firefox) svojim zahtevima zezne i prekine rezanje? A desava mi se da sistem, kad imam upaljeno x tabova u Firefoxu, koci na par sekundi `reakcije na moje akcije`. Da li se jos kome ovo desavalo?
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Da nisi jedini a leka nema (bar ga ja nisam nasao)
19.10.2012. 12:12
status: user broj poruka: 142
U nekim slicnim slucajevima mi se desavala ista stvar, recimo kada rezem i radim neka kopiranja u total commanderu ili u nekom zahtevnijem programu tacno vidim kako read buffer sta god on bio opada a nekada se i slupa totalno i nista od narezanog diska.
Resenje je da kad rezes, ne radis nista drugo (yahtevnije.)
AMD Phenom II x6 1100 T @3.3 Ghz, NOCTUA NH-U12P, 4x2 Gb Kingston HyperX T1 2133 MHz, ASUS HD7970, AM3+ Gigabyte GA-990FXA-UD5, GIGABYTE GM-G8000, AIVIA K8100, WD 2TB CAVIAR BLACK WD2002FAEX, Transcend SSD320 - 256 GB, BLU-RAY LG BH10LS30, SAMSUNG 27`
od tankog hardvera, preko prljavog operativnog sistema i gomile rezidentnih programa do kvazi antivirusnog programa koji kao i svaki ( ako se u njemu ne izuzme prckanje po softveru za rezanje) garantovano ubija buffer...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.