Daz loader ne radi za Windows 7 SP1 x64 na Asus X55A laptopu, koji ima čini mi se uefi bios. Koja je alternativa? Traba mi za aktivaciju, a da je proverena stvar. Hvala.
Poskidao sam sve što ste predložili, pa ću probati, kao što rekoh sutra pre podne. Koristio sam Windows koji sam instalirao bezbroj puta na različitim mašinama, kao i Loader. Probao sam kasnije više verzija Loadera, ali svaki samo promeni serijski broj, a aktivaciju ne menja, tj. piše da imam 30 dana da aktiviram win. Hvala još jednom.
:: Poskidao sam sve što ste predložili, pa ću probati, kao što rekoh sutra pre podne. Koristio sam Windows koji sam instalirao bezbroj puta na različitim mašinama, kao i Loader. Probao sam kasnije više verzija Loadera, ali svaki samo promeni serijski broj, a aktivaciju ne menja, tj. piše da imam 30 dana da aktiviram win. Hvala još jednom.
Našao sam na netu neki Daz-ov post, i po uputstvu uradio sledeće:
Repair Win > Cmd prmpt
diskpart listi disk select disk 0 clean convert MBR create partition primary select partition 1 format fs=ntfs quick
Dakle, pravljenje jedne particije sa MBR. Posle toga instalirao windows, pokrenuo MBR Regenerator, restart, pa onda Daz Loader. Rezultat: isti kao i ranije. Dakle nije bilo pomoći.
RemoveWAT je odradio posao samo tako. Svi windows update-i instalirani bez problema. Eto, hvala svima.
Ako si ga vec pohebao, onda rokni fix MBR, nov win i lepo aktivacija sa DAZ-om.
Ovako kad ti propadnu svi podatci djavo ce ti biti kriv, ovo je iz iskustva, izgubio sam svojevremeno 250GB podataka, koji su imali veoma veliku sentimentalnu vrednost i uspomene.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.