Trebalo bi do moze. Samo poiskljucuj sve moguce efekte animacije itd i naravno aero temu :). Da li ce da radi bolje nego xp ? Ne bih znao ... i5 2500k @ 3.3Ghz, MSI gtx460 twin frozer hawk 1gb, 2x2Gb Kingston hyperx blue DDR3 1333mhz, MSI H61 -e35 (B3) ploca, intel ssd 330 60gb, WD Caviar Black 640gb, CM Elite 430 kuciste + napajanje CM gx550w + Samsung led s22a350h monitor, logitech 520 wifi k
:: vishe se dvoumim zbog procesora, da li ce on moci da gura... Instalirao sam win7 na rachunare sa 1gb ram i rade ok.
moze da ti bude to njegovo indeksiranje fajlova na hardu jer to skoro non stop radi a iskreno veze nemam koliko to uzima procesorskog vremena kada je u pitanju neki slabiji procesor (tvoj). Ostalo su vec sitnice ako poiskljucujes vec pomenute efekte... i5 2500k @ 3.3Ghz, MSI gtx460 twin frozer hawk 1gb, 2x2Gb Kingston hyperx blue DDR3 1333mhz, MSI H61 -e35 (B3) ploca, intel ssd 330 60gb, WD Caviar Black 640gb, CM Elite 430 kuciste + napajanje CM gx550w + Samsung led s22a350h monitor, logitech 520 wifi k
Koristio sam Win7 bas na tom procesoru (2GB DDR2, 8600GT) i 0k je radio ali XP je ipak biJo bolji. RAM ne bi trebalo da bude problem ali ne znam kako bi sistem radio ako si na integrusi...
nije moj komp. Index moze da se iskljuchi, aero... Znam da je xp ekstra za ovaj sistem. Probacu win7 makar reinstalirao.. Mozda i overklokujem malo cpu...
Ako imas vremena da se igras, nista te ne kosta da probas. Sa OC-om nemoj mnogo da ocekujes. Moj primerak je stabilno radio na 2.3GHz, ako se dobro secam... mada, to ne zavisi samo od njega.
stavio sam win 7 ultimate sp1, 1.25gb ram-a je u funkciji jer sam postavio da integrisana grafika koristi 256mb. Procesor sam overklokovao na 2.1Ghz, koliko je plocha i memorija dozvolila. Iskljuchio sam aero, mada je i sa njim radio ok. Sve u svemu, zadovoljan sam kako radi. Memorija nije problem, samo da je jachi procesor...za internet, office, filmove 720p radi sasvim korektno... Hvala svima.
I u cemu je fora instalisati OS, potom ga ojaditi i koristiti samo za surf i filmove. Zar nije bolje za taj racunar da metnes neki linux ili `najobicniji` XP koji isto tako lepo zna da pusi 720p, a neces da manjkas sa resursima? Samo pitam, no ljutis...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Shta su osakatili kod te tiny verzije da znam za ubuduce?
:: ja za to stavljam ili tiny ili windows x :: :: :: :: kako ce raditi win 7 na sempron le 1100 1.9ghz sa 1.5gb ram? Razmishljam da stavim win7 umesto xp...
Sve, imas samo jednu ikonicu i malo pozadine i pichi:) Salim se, valjda su poiskljucivali aero, neke od servisa koji se redje koriste, drajvere povadili...tako da je i sama instalacija manja...Sve se svodi na to da ce koriscenjem morati sve to da se trazi i instalise:) Imao sam milion puta problema sa mrezom na tom ojadjenom OS-u...Samo full instaliram, pa makar i WIN 98:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Shta su osakatili kod te tiny verzije da znam za ubuduce :: :: :: :: ja za to stavljam ili tiny ili windows x :: :: :: :: :: :: :: kako ce raditi win 7 na sempron le 1100 1.9ghz sa 1.5gb ram? Razmishljam da stavim win7 umesto xp...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.