Dok sam dizao drivere nije instalirao driver za Intel(R) Management Engine Interface - 1E3B Ali sam ga naknadno ubacio... Medjutim puca mi odredjivanje experience indexa... Na poslednjoj stavci, kad dodje do diska izbaci poruku : “cannot complete assessment. The assesment or other operation did not complete sucessfully. this is due to an error being reported from the operating system, driver, or other component.” Ima li ko kakvu sugestiju ili resenje? Hvala unapred!
:: Sklopio sam sledecu konfiguraciju :: i7 2600 :: Intel® Desktop Board DZ77RE-75K :: 4x4 Gb Kingston HyperX 1600MH :: MSI 6670 1Gb DDR :: Samsung 830 128Gb SS :: :: Podigao Windows 7 64bit Ultimat :: :: Dok sam dizao drivere nije instalirao driver za Intel(R) Management Engine Interface - 1E3 :: Ali sam ga naknadno ubacio.. :: Medjutim puca mi odredjivanje experience indexa... Na poslednjoj stavci, kad dodje do diska izbaci poruku :: “cannot complete assessment. The assesment or other operation did not complete sucessfully. this is due to an error being reported from the operating system, driver, or other component. :: Ima li ko kakvu sugestiju ili resenje :: Hvala unapred!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.