Posle toga sam probao i sa starijim drajverima i sa nekim `unofficial` verzijama koje sam nalazio po netu, ali se ista stvar uvek desava.
Par puta mi je izbacio i ovo: `Display driver stopped responding and has recovered`
U inat sam mu instalirao Photoshop i probao da otvorim neku fotku, ali avaj...samo sam video hijeroglife i crnu pozadinu gde je fotka trebalo da se ucita. Na kraju mi je izbacio i 00008E BSOD. Memtest je juce radio 3-4h i nije bilo gresaka.
Probao sam i da izazovem slicnu stvar u Linuxu ali nisam znao kako :) Kapiram da problem prave drajveri, ali bolje od zvanicnih nisam nasao.
Da li nekome ovo mirise na nesto ili da ga sutra reklamiram?
lap posle gasenja-restarta nece da se upali, zavrti kuler zasija lampica za napajanje a ostale ne kada modulima rama zamenim mesta onda hoce, ali ako opet ugasim moram da ponovim proceduru a dok sam dizao sistem i drajvere normalno se restartovao bez majmunisanja fujitsu ah531/gfo sa i3 i gt525, ubacio sam samsung 830 ssd 128 ali to mi se desavalo i sa hdd-om jedan modul je 1066 drugi 1333 oba prolaze windows test za memoriju bez gresaka
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.