Juce sam radio komsiji windows. [ xp 32 bit ] Racunar radi o.k. ali me zbunjuje jedna stvar. Protok na internetu je dosta sporiji nego kod mene i desava se da ako otvorim 2-3 stvari[ na netu] istovremeno restartuje racunar i ponovo podigne sistem bez prijavljivanja bilo kakve greske i BSOD-a. Sumnjam na Lan na ploci,pa ako vi smatrate isto rekao bih mu danas da kupi mreznu kartu. Sta vi mislite. Inace racunar je socket 775[ neki celeron@3ghz.],1gb.rama i nvidia 9600 ako je bitno.Opera browser.Ploca asus P5VDC-MX Hvala unapred.
moguce, ali ne mozes da budes siguran dok ne bocnes drugu u slot i disable-ujes integrisanu u biosu..
:: Juce sam radio komsiji windows. [ xp 32 bit :: Racunar radi o.k. ali me zbunjuje jedna stvar :: Protok na internetu je dosta sporiji nego kod mene i desava se da ako otvorim 2-3 stvari[ na netu] istovremeno restartuje racunar i ponovo podigne sistem bez prijavljivanja bilo kakve greske i BSOD-a :: Sumnjam na Lan na ploci,pa ako vi smatrate isto rekao bih mu danas da kupi mreznu kartu :: Sta vi mislite :: Inace racunar je socket 775[ neki celeron@3ghz.],1gb.rama i nvidia 9600 ako je bitno.Opera browser.Ploca asus P5VDC-M :: Hvala unapred :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5ct
Moguce da je mrzna ali ne mora da znaci, moguce da ga jebe npr. flash verzija (ume da restartuje racunar ili da zabode) sobzirom da se to desava kad surfje netom.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ako i bude radio kako treba, pod nekim live Linux-om ili PE-om...
21.09.2012. 11:37
status: user broj poruka: 10999
to jos uvek nece otkloniti sumnju na drajver mrezne karte - meni se do sada desilo da (na nekolicini razlicitih makina) ovu situaciju popravi noviji LAN card driver.
-jesi li instalisao ``intel.inf`` (ima ga u XP-u, ali je bajat a i onaj na CD-u koji prati plocu nije bas najsveziji) -instalisi poslednji (najnoviji) drajver za mreznu kartu - - - - - - - - - - Opera je smece (pa zar nije Ilija Cvorovic umalo zaginuo na jednoj predstavi?!)
je pravio problem u mom slucaju (doduse bila je 32-bitna WIN 7). Kako uradim update Realtek driver-a koji mi ponudi Windows krece lagani raspad sistema ukljucujuci svakodnevni BSOD. Od tada sam samo ostavljao taj update da bleji i sve je bilo ki zmaj :).
i5 2500k @ 3.3Ghz, MSI gtx460 twin frozer hawk 1gb, 2x2Gb Kingston hyperx blue DDR3 1333mhz, MSI H61 -e35 (B3) ploca, intel ssd 330 60gb, WD Caviar Black 640gb, CM Elite 430 kuciste + napajanje CM gx550w + Samsung led s22a350h monitor, logitech 520 wifi k
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.