Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows ME
STRANA 1 OD 1
dbqp Windows ME 19.06.2007. 18:36 T4766

status: user
broj poruka: 1368
Znam da gori ne postoji, ali jbg... Zato mi pomozite oko toga chime da ochistim komp od virusa (ako ih ima), dakle koji AV i FW da instaliram, i zashto mi u bilo kom folderu pochevshi od My Computera pa nadalje sortira ikonice u smeru Z ka A, umesto A ka Z??? Pomalo ludo, zar ne :) I chime da malo ochistim komp generalno (reg. bazu i ostalo)... Fala unapred:)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Samo džabaka 19.06.2007. 18:58 #22044

broj poruka: 6648
Skini AVG Free, sa najovijim update-om baza i programa i preskeniraj ga. Ili KAV sa Digital-a ili Mikra, sa besplatnim mesečnim ključevima... samo je njegov potpuni sken stvarno duuuuug, ali uspešan. NOD32 je, recimo, nasuprot tomua, verovatno najbolji kao uključena proaktivna zaštita, ali se na potpunim skeniranjima (dakle - već zaraženog računara) nije baš proslavio.
Instaliraj Zone Alarm.
U bilo kom folderu, ako je uključen detaljni prikaz, klikni na traku iznad spiska datoteka - onda će biti promenjen redosled za 180 stepeni (dakle, umesto od a-z, u z-a) kod trake iznad datuma - umesto najnovije od najstarije i slično. To si uradio jednom i primenio na sve foldere u sistemu.
Komp očisti sa npr. RegCleaner-om.
Pročešljaj forum i skini spyware i malware čistače i prečisti sistem.
Windows ME leti na novim mašinama. Samo ne znam kuda.
vampirbg ... 19.06.2007. 23:10 #22074

broj poruka: 711
Najbolje bi bilo da skines ME i da stavis Win2k ili, ako ti je dovoljno jaka masina, XP... Ako je bas slaba masina, bolje ce ti biti sa Win98... WinME se kod mene zadrzao ravno 4 sata :)

Sto se predloga za AV tice, ako hoces samo da jednom iskeniras (ili povremeno) onda moze KAV... Ako zelis da ti stalno bude ukljucen i da aktivno proverava onda NOD32
Stripy Pisko ti je dao potrebne informacije 20.06.2007. 02:37 #22079

broj poruka: 4163
a od mene samo 1. Obrisi milenijumsko sra*e i instaliraj w98se, win 2000 ili bilo sta drugo osim milenijuma

dbqp Pa naravno... 20.06.2007. 12:35 #22101

broj poruka: 1368
da bih ga skinuo odavno (ne bih imao dilemu) da je u pitanju moj kucni racunar (na kome je XP SP2), ali jbg, moram da ga drzim zbog licenciranog softvera koji ne nameravam opet da kupujem nakon reinstalla. Osudjen sam na vechne muke :(
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs