Radi, ali k`o ocerupana koka: kokodace povazdan..He, he! Cime je
16.09.2012. 17:24
status: user broj poruka: 10999
cerupao (ako znas)? V-Lite-om? I zasto koristis ocerupane kada si imao (valjda jos ima), ``normalnih`` professional-a na ruskim sajtovima? Uzmi bilo koju i uradi ``upgrade`` (pokrenes iz postojeceg win-a, kada krene, zatrazis, kao fol, aprejdovanje i ostalo ide kao pesma). Na kraju, medecinarski zahvat i to bu bilo to, ti b0kca! Kasnije, ako ti nesto smeta, uklanjas (servise disejblujes, windows components - IE, wmplayer itd. isto tako).
Radila lepo na lap topu ali me ubijalo sto nema send to desktop. Na kraju sam je promenio sa 32-bitnom normalnom sedmicom posto mi se povremeno gasio monitor dok je tastatura bila ponekad aktivna... Na kraju se ispostavilo da je problem u novim nvidia driverima (8400g je karta). Vratio sam stare i sve radi ko prvog dana
@Torta, ne znam cime je cerupao koku, moraces njega da pitas! :D sad sam je nasao u kompu, pa rekoh da pitam ljude kako im sljaka, cisto informativno, mozda je i instaliram uskoro! :)
@Jovanka, probaj da nadjes temu, u njoj imas link! .)
kod mene na dve masine i na par slabijih masina u komsiluku bez problema,jebe i mene to osakaceno send to desktop ali navikao sam vec,bitno da ne jebe i da je stabilan vec dosta dugo,druge verzije bi vec bile zrele za reinstal
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Ne bi bile zrele za reinstall, to nema NIKAKVE veze sa potrebom
17.09.2012. 00:15
za reinstalisanjem - upravo suprotno. Naime, moze ti se desiti da neki program ``ocekuje`` da ``naidje`` na neku komponentu ``originalnog`` sistema (win-a), pa posto je ne nalazi (jer je sistem instalisan BEZ nje) odbija da se ``primi`` ili, jos gore, instalise se pa ne radi kako treba. Na primer, moguce je instalacioni paket ``ocerupati`` tako sto ce iz njega biti odstranjen wmplayer, pa neki brauzer (FFox, IE, Chrome...) nece moci da upotrebi naknadno (naizgled) instalisani wmplayer plugin koji je potreban za citanje tih i tih media fajlova... Moguce je ukloniti kompletan ``security`` ili samo win firewall pa onda naici na probleme (desavalo se da cak neke igre odbiju da budu instalisane zato sto wizard ne uspeva da detektuje win firewall jer je ovaj disejblovan ili uklonjen). U protivnom, ako verzija NIJE ocerupana, moguce je PRIVREMENO to jest PO POTREBI iskljuciti neke module te ih kasnije, ako i kada zatrebaju ``reaktivirati``...
Re: Radi, ali k`o ocerupana koka: kokodace povazdan..He, he! Cime je
17.09.2012. 10:20
status: user broj poruka: 1121
ja postavio temu pe neki dan....Toto,- ono su ciste ne-lecene verzije, a ti me tamo ispljuvao, preporucujes rukse sajtove ? nisi mi opet jasan... elem još jednom: ko traži čiste verzije a ne očerupane:
:: cerupao (ako znas)? V-Lite-om? I zasto koristis ocerupane kada si imao (valjda jos ima), ``normalnih`` professional-a na ruskim sajtovima? Uzmi bilo koju i uradi ``upgrade`` (pokrenes iz postojeceg win-a, kada krene, zatrazis, kao fol, aprejdovanje i ostalo ide kao pesma). Na kraju, medecinarski zahvat i to bu bilo to, ti b0kca! Kasnije, ako ti nesto smeta, uklanjas (servise disejblujes, windows components - IE, wmplayer itd. isto tako) :: ::
Nisam te ``ispljuvao`` brate Savatije. Tvrdio sam, i stojim iza te...
17.09.2012. 13:18
tvrdnje, da bilo koja ``standardna`` instalacija ``skinuta`` sa nekog goosarskog sayta radi posao isto kao i ``originalna``. Kolega se ovde zali na ``prilagodjenu`` (custom tweaked) verziju, to jest jednu od onih iz kojih su ``povadjeni`` odredjeni moduli (komponente, servisi itd.) i/ili su im prikljuceni neki programi i servisi kojih NEMA u ``originalu`` (FFox, 7Zip itd. itd.) tako da se ovi automatski instalisu nakon zavrsene instalacije osnovnih komponenti... To je SASVIM druga stvar od one koju smo raspravljali u tvojoj temi (premda, istini za volju, ja sam svojevremeno pomocu RyanVM-ovog alata za tvikovanje instalacije XP-a napravio nekoliko takvih ``ocerupanih`` verzija, a b0gami i ``obogacenih``, koje su radile i rade ``besprekorno``, odnosno onoliko dobro koliko to i ``original`` moze). E sad, kako se kome zalomi... ``Original`` win (svaki, od 3.1 do osmice) je vreca buva i stenica (bag of bugs), tako da, dovijao se ti ili ne, sranja te cekaju...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.