Imam gremline na kompu. Krenuh danas da uradim reinstall win 7 ( sa DVD-a koji sam vec koristio sa verzjiom za koju znam da je OK), ali posle formatiranja nastavi dalje i `STOP` fale drajveri ( napominjem da sam taj disk vec koristio) probam sa drugim diskom isti problem ( isto win 7, samo sveziji sa SP1 ukljucenim), a ne pise koji drajveri nedostaju. Probam XP, instalacija prodje bez problema, ne trazi nikakve drajvere i sve radi normalno. Ali je problem da je meni potrebana 7-ca a ne XP. Neki predlog, ideja.
da li ti je kontroler u biosu setovan kao IDE ili kao AHCI? Posto si uspeo xp da instaliras pretpostavljam da je IDE, probaj onda da instaliras kao AHCI.. a pre toga ja bih najradije update-ovao bios ploce...
@imarkovic : bios je poslednja verzija @StevanSr3: jedan HDD, dve particije na drugoj particiji ima oko 200GB sacuvanih stvari @Neba nista od hardvera nije menjano, ploca je Gigabyte GA-EP35-DS3L
izvinjavam se sto sporo odgovaram i pored naslova Hitno, posto u medjuvremenu pokusavam da resim stvar, sada pisem sa XP-a koji radi normalno ( prvi post je bio sa live linux-a)
Pametniji je popustio, ovo pisem sa sveze instalirane 7-ce. Posto instalacija sa diskova nije prosla, prebacio sam se na flash i to je resilo problem sa instalacijom. Sada ostaje samo da vidim sta je sa ovim pioneer-om dvr216-d, ali to nije prioritet. Hvala svima na pomoci.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.