Skini ovaj program > Novicorp WinToFlash (x86) < , pokreni ga i kreiraj bootabilni Flash USB disk bez problema. Imas ga na vise mesta. A evo ti i link sa tutorijalom : http://wintoflash.com/home/en/
Veoma je jednostavno, snaci ces se.
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
znaci prekopiras cijeli disk na komp i onda biras windows file path, to znaci nadjes ono gdje si prekopirao disk, a za destinaciju odaberes svoj USB gdje ce on prekopirati win...i onda u biosu izaberes boot from USB-HDD to je to
CPU: AMD Athlon II 445 GPU: Gigabyte 5870 SOC MBO: ASUS Sabertooth 990FX RAM: KINGSTON 8GB (2x4GB) 1866MHz DDR3 PSU: Cooler Master GX-550W HDD: 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 CPU COOLER: Cooler Master V8 HP CASE home mod
Najlakše i bez glavobolja je da skineš Microsoftov Windows USB Tool. Nema lakšeg načina od 3 klika. Potrebno je ISO samo da imaš. __________________ Scourge of PCBerza
Usnimio sam butabilan DVD na USB a, botovao sam ga u laptopu ali on ga ne prepoznaje. Moguce da kod ASER 5520 ovaj nacin instalacije OS nije moguc, a DVD-rom mi i ovako ne funkcionise-ne prepoznaje ga laptop. Ne mogu da primenim ni sve savete jer Windouz nece ni da mi otvori Devis menager. Moram da izgleda menjam prvo DVD rom pa da WXP sa njega instaliram, steta. Dragan06
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.