Da li je neko uspeo,zadnjih par dana,da ga aktivira? Ako jeste, na koji način? Gomila aktivatora ne funkcioniše.Nešto tipa No KMS could be contacted obaveštenje?
Enterprise verziju koja traje 90 dana, potpuno legalno. Za 3 meseca valjda ce izaci neki aktivator koji radi, ako ne ponovo je reinstaliraj. Skinuo sam je pre nekoliko dana ali nisam nesto odusevljen
Samo upisi serijski. Pogledaj email. Aktivirano prije par minuta sasvim normalno. Instalacija Win8-ce skinuta direktno sa MS-ovog sajta. Kako si napustio svog sina? To je ono što radimo za njih. Volimo ih, štitimo ih, to je ono što se od nas traži...
Izgleda da ovo fercera. Ne piše da je windows aktiviran,ali se izgubila i poruka da ga je potrebno aktivirati. Videcemo dalje kako se ponaša. Inače, nemam neku žešću potrebu za osmicom, tek da se malo upoznam. Volim novotarije, ali mi je sedmica sačuvana u ghost-u, pa se za par dana vraća.
Iskreno druze, cisto da probam kako izgleda pa cemo videti kako i sta...
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Vi imate neku potrebu ili nuzdu da prelazite na osmicu :: ili je to cisto reda radi da se proba :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
ovo je mi je treci put da je probavam,svidja mi se zato sto nije kao klasican OS,eto 3 dana se patim sa aktivacijom!Inace Vlado HVALA!
:: Vi imate neku potrebu ili nuzdu da prelazite na osmicu :: ili je to cisto reda radi da se proba :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Hvala na info. Kad instaliram stavim na 14 januar 2014, aktiviram sa tim kljucem, pa vratim na sadasnji. Kad ponovo vratim na neki noviji datum od npr. 10 dec 2013, nista se ne desi. Ostane aktiviran. :D
Kako si napustio svog sina? To je ono što radimo za njih. Volimo ih, štitimo ih, to je ono što se od nas traži...
ja imam foru da uzmem osmicu preko faksa za dž ali mi se uopšte ne žuri da prelazim sad. sad kad windows 7 jeste objektivno najbolji OS, iako daleko od savršenog nudi najširi spektar mogućnosti. Ne znam šta se zalećete ko mutavi na telefon na tu osmicu? Ja pretpostavljam da će imati sličnu sudbinu kao vista, ali nadajmo se da će premašiti sedmicu u svakom smislu i da će vredeti preći na nju. .)
Hvala! Izgleda da funkcionise tj. blokiralo je proces aktivacije, sam Win nije aktiviran, vidim da npr. ne mogu da se menjaju one personalize opcije, no posluzice dok se ne pojavi nesto konkretnije :)
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647160. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.