Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Window$ 8 - jos jedna potvrda teze da je bilijeva banda samo
STRANA 1 OD 1
tortojed Window$ 8 - jos jedna potvrda teze da je bilijeva banda samo 26.08.2012. 19:54 T47287

status: user
broj poruka: 10999
produzena ruka FBI i CIA - njuskanje, spijunaza, NEOVLASTENO prikupljanje podataka o korisnicima op sistema...

http://goo.gl/ONQSc

Obavezno obratiti paznju na: option to disable SmartScreen (which is enabled by default.)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc ... 26.08.2012. 20:26 #437737

broj poruka: 3106

eh Codeuse :)

a on topic, znaci i dalje idemo sedmicu.

sSHarK sPerma tome... 26.08.2012. 20:40 #437739

broj poruka: 990

...Linux Mint i vozi Mish.co...

i5-3570K | P8Z77-V | TridentX | Vertex4+EZRX | AX750 | Trooper | U2311H | G15+G9 | ATP3
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi To je i ocekivano 26.08.2012. 21:28 #437742

broj poruka: 7723
godinama su pravili navodno razne propuste na internet exploreru u svrhu spijunaze.Godinama ne postoji alternativa tom spijunskom OS-u.

PhatPhuck Na stranu backdoor-ovi i špijuniranje 26.08.2012. 22:46 #437759

broj poruka: 1886
KADA će više Windows konačno da ostane bez smrdljivog, usranog Registry-ja, koji sprečava portabilnost aplikacija i usložnjava instalacije koje bi, da nije usranog Registry-ja (zaostavština Windowsa 95) - mogle u velikom broju slučajeva da se instaliraju prostim un-rarovanjem ili kopiranjem?

I druga, najomraženija stvar: smrdljivi, degenerički `Windows Installer`... Tako lako se sjebe instalacija, pa je uninstall preko Add/Remove Progs. nemoguć, a vrlo često ne dozvoljava ni reinstalaciju nakon `ručnog` brisanja fajlova i uklanjanja određene aplikacije, nego mora ručno da se rovari i burička po Registry-ju da bi se uklonile maltene sve reference na prethodnu instalaciju koja se sjebala, pa tek onda može reinstall...

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

Shomiman Why Upgrade To Microsoft Linux? 26.08.2012. 22:59 #437762

broj poruka: 1187
`Microsoft Linux provides all the power of the Linux Operating System with the ease of use you`ve come to expect from Microsoft Products.`

...Microsoft Linux i vozi Mish.co...

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

imarkovic Re: Na stranu backdoor-ovi i špijuniranje 26.08.2012. 23:00 #437763

broj poruka: 19008
onda kada windows postane jedna od distribucija linux-a, odnosno kada ja budem postao kapetan od belu ladju

:: KADA će više Windows konačno da ostane bez smrdljivog, usranog Registry-ja, koji sprečava portabilnost aplikacija i usložnjava instalacije koje bi, da nije usranog Registry-ja (zaostavština Windowsa 95) - mogle u velikom broju slučajeva da se instaliraju prostim un-rarovanjem ili kopiranjem
::
:: I druga, najomraženija stvar: smrdljivi, degenerički `Windows Installer`... Tako lako se sjebe instalacija, pa je uninstall preko Add/Remove Progs. nemoguć, a vrlo često ne dozvoljava ni reinstalaciju nakon `ručnog` brisanja fajlova i uklanjanja određene aplikacije, nego mora ručno da se rovari i burička po Registry-ju da bi se uklonile maltene sve reference na prethodnu instalaciju koja se sjebala, pa tek onda može reinstall..
:: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran
Pisko Ništa novo 28.08.2012. 10:29 #437941

broj poruka: 6650
.... moraju i oni da žive tj. ubiru pare i od onih koji nisu - i neće platiti njihov softver.
Od čega žive Linux proizvođači? Od vazduha, donacija?

Nego, interesantnije od članka i nove opcije-servisa win8 koja povećava (ipak) nivo sigurnosti pri instalaciji (mada je po meni, za idiot-korisnike, koji će svejedno, instalirati bilo šta što im je palo na pamet, kao i advanced, koji će, baš uz inat uraditi isto...) je link ka Crysis 3 zahtevnosti koja će, po najavi vlasnika Turčina, istopiti računare... (ali ne i konzole).... u slučaju da je nastala sa strane na koju je link postavio torta:

http://www.tomshardware.co.uk/Crytek-Crysis-3-Keplar-FPS-Melting-PC,news-39673.html

Budale računaju na sreću.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs