problem je sledeci, windows 7 64 ultimate, pokusana instalacija kamerice, komp usled ko zna cega zakocio/zaledio pa mu usledio restart. Nakon toga komp nece ni preko safe moda da se ukljuca, a prilikom pokretanja sistema stize poruka da je jedan file postao ne citak/obrisan (corrupted/deleted) negde u sistem32. Dalje informacije preko telefona nisam uspeo da saznam.
Sad me zanima da li moze i kako to moze da se popravi da se pokrene sistem, a da se ne radi reinstalacija sistema? Iako je reinstalacija samog sistema laka, stvarno mi je muka da mu jurim sifre sa firefoxa, chroma, password lockera, te fajlova iz offisa, save game i svemu slicno.
Probao je Last good known configuration ali ni to nece, za sistem restore nisam siguran, a ni ne znam kako da mu pristupim. Krecem kod njega za koji sat samo hocu prvo da procesljam internet da ne trcim tamo vamo za resenjem.
Imas bad sektor. Posle precesljavanja regeneratorom, sanse su ti 50:50 da ce da proradi. Ako ne proradi, pokreni repair sa instalacionog DVDa, trebao bi da resi.
Odradio sam mu reinstall, nakon pokusaja copy/paste celog foldera c/windows/system32/config gde je i nasao gresku. Sistem je posle ladno proradio, ali maler iskljucen mu sistem restore, a ceo desktop i programi nisu mogle da rade.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.