Imam windows 7. Jedno vreme mi je normalno radio gadget za weather, medjutim samo od sebe mi se pojavilo service not available in your region (a stoji mi Beograd kao i uvek). Kako to da ispravim?!
Nov, svez sistem Windows 7 Professional 64, legalan, na novom laptopu. Pojavi se gadget za kalendar, ali nema ni jedne brojke ili slova, samo narandzasto. Da li neko zna sta je, da ne otvaram temu?
Probaj da staviš noviju verziju gadget-a(osim ako se problem manifestovao sa njom, onda skini prethodnu pa probaj) ili skini gadget sa nekog drugog sajta, recimo imaš htc-ov, koji veoma lepo radi.
ja sam se setio kako sam resio problem, iskljucio sam gadget:) imas bre i na FF i na Chrome-u odlican forecastfox weather koji radi bez greske i ne stoji na desktopu
:: :: Imam windows 7. Jedno vreme mi je normalno radio gadget za weather, medjutim samo od sebe mi se pojavilo service not available in your region (a stoji mi Beograd kao i uvek). Kako to da ispravim?!
Nabasao sam slučajno na odličan weather gadget, vuče podatke sa AccuWeather koji je verovatno i najtačniji strani servis za naše područje, mnogo tačnija prognoza nego sa msnweather ili default gadgetom, a i izgleda jako fino.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.