Jos uvijek sam pod utiskom danasnjeg zemljotresa na berzi,tako da ti ne mogu mnogo pomoci.Ipak,ako bacis pogled na sekciju `Ploce...`,vidjeces da su,u poslednje vrijeme,najucestalijii problemi kod vlasnika ASUS ploca...Mislim da si ti cetvrti u poslednjih mjesec i kusur...ovo je veoma simptomaticno,jos + Vista.Ne mora da znaci da je ploca problem,cak,mislim da je uzrocnik jos uvijek `zelena` Vista.Zato ti predlazem,kao sto sam nekoliko puta do sada naglasavao,da se vratis iskusnom XP-u - sp2.A,Vista?Nju ostavi za neka srecnija vremena,npr. proljece 2008,kad je Imperija kvalitetno zakrpi.
Ako neces da me poslusas,onda posjeti sajt proizvodjaca i pogledaj da li postoji neki firmware ili nekakva druga pomocna alatka za stabilan rad drajva na Visti.
1. regedit 2. lociraj: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}] 3. oznacis kljuc i File export pa sacuvaj za svaki slucaj 4. obrisi `UpperFilters` i `LowerFilters` (mozda ces imati samo LowerFilters) 5 restartuj komp...
koliko znam da, ako se instalira driver JMicron® JMB363 PATA and SATA controller on prikljuchku prihvata samo HDD-ove (negde sam chuo tako, chini mi se na PCberzi neko napisao da sad ne trazim, ako su lagali mene i ja lazem tebe)
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.